Performanţe gălăţene la Kyokushin Romanian Open

Performanţe gălăţene la Kyokushin Romanian Open
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sportivii gălăţeni de la ACS Triumf Dojo s-au întors cu 16 medalii de la cea de-a şasea ediţie a competiţiei internaţionale "Kyokushin Romanian Open", care a avut loc a Bucureşti.

Triumf Dojo Galaţi a participat cu 14 sportivi. Deşi nouă dintre ei s-au aflat la debutul competiţional, rezultatele au fost foarte bune, bilanţul fiind de 16 medalii. Călina Bogdan (16 ani) a fost pe locul I la kata și pe al doilea la kumite, Crina Stase (10 ani) - locul I la kata și locul II la kumite, Sara Balaban (7 ani) - locul II la kata și locul II la kumite, Florentina Vlad (17 ani) - locul IV la kata şi locul II la kumite, David Chitaru (7 ani) - locul I la kumite, Sebastian Ciobanu (9 ani) - locul II la kumite (+30kg), Eduard Mitrea (9 ani) -  locul II la kumite (-30 kg).

Pe locul trei la kumite s-au clasat Ianis Ispirliu (7 ani), Alexandra şi Robert Orza (ambii 6 ani), Eduard David (7 ani), Andrei Munteanu (9 ani) și Bianca Tănase (11 ani). Miruna Coman (17 ani), care practică acest sport de jumătate de an, a ocupat locul patru la kumite şi şase la kata.

"Mulțumesc sportivilor pentru dăruire și curaj, dar și părinților pentru susținerea financiară, fizică şi morală. Împreună vom crește și vom deveni mai puternici", a precizat Ana-Cristina Stase, unul dintre antrenorii clubului.

Citit 1143 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Octombrie 2018 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.