VOLEI Primul meci oficial din acest an, în Cupă. Arcada joacă în Capitală, cu CS Municipal
Foto: Sonia Baciu

VOLEI Primul meci oficial din acest an, în Cupă. Arcada joacă în Capitală, cu CS Municipal
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Amânat de vinerea trecută, din motive medicale, astăzi este programat meciul din faza a doua a ”Cupei României”, dintre CSM București și CSM Arcada. Este prima apariție oficială din acest an, și toți cei implicați doresc să ofere o imagine cât mai favorabilă. Partida va avea loc în deplasare, începând cu ora 18,00, fiind televizată de DigiSport.

Gălățenii au susținut un meci de verificare în compania colegilor de eșalon de la Dinamo București, câștigat cu 3-1. Stafful tehnic, cu Sergiu Stancu - noul antrenor al gălățenilor, a urmărit stadiul atins de jucătorii săi în perioada ce a urmat a încercat să elimine pe cât posibil greșelile inerente apărute după vacanța competițională dinaintea returului campionatului Diviziei A1. Din păcate, bunele intenții ale staffului tehnic au avut de suferit, mai bine de jumătate de echipă fiind ”prinsă” de răceală.

Spre finalul săptămânii trecute au ajuns la antrenamente și jucătorii răciți, astfel că Sergiu Stancu a mai realizat câte ceva la capitolul pregătire. Ieri dimineață s-a plecat spre București, iar după-amiază era programat un ultim antrenament, în sala din Dobroiești, care va găzdui și meciul. A făcut deplasarea întregul lot, inclusiv cele două noi achiziții: Ivan Mihaly și Ivan Borovnjak.

”Este prima confruntare pe care o considerăm foarte importantă, în special pentru moral. Nu mai spunem că toată lumea este hotărâtă să obținem victoria. Calificarea se joacă într-o singură manșă, așa că trebuie să facem totul pentru a o obține. Suntem finaliștii ediției trecute a Cupei și trebuie să rămânem în competiție până la final”, ne-a spus Mirel Zaharescu, managerul clubului.

Marian Apostu, actualmente antrenorul adversarei din această seară, face o referire la fosta sa echipă. ”Este un meci de Cupă, cu specificitatea sa, care se anunță echilibrat și deschis oricărui rezultat. Arcada este o echipă care pornește cu prima șansă, are un buget superior și jucători experimentați. Sperăm ca victoria să rămână la București”, a declarat fostul tehnician al echipei Arcada.

Partida va fi arbitrată de un cuplu ploieștean - Darius Meșca și Marius Ștefurac.

Citit 962 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2019 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.