Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Meciurile retur din cadrul semifinalelor “Cupei României”, faza judeţeană, s-au încheiat conform aşteptărilor, cu învingătoarele din prima manşă avansând în finală.

Campioana Ligii a IV-a, Universitatea “Dunărea de Jos”, a abordat meciul din deplasare cu Victoria Tecuci fără prea multe griji, având în vedere confortabila victorie cu 5-0 din partida tur. Şi în această manşa secundă, “studenţii” şi-au etalat superioritatea şi au câştigat destul de lejer, cu 3-0, după ce la pauză aveau 2-0, chiar şi în condiţiile în care antrenorul Cătălin Savu şi-a menajat unii dintre titularii obişnuiţi. Au marcat Ţuiu - de două ori şi Blănaru.

Meciul a fost început în formula: Enache - Stancu, Morogan, Ignat, Ciurea - Blănaru, Iacob, Lovin, Izvoranu - Pavel, Ţuiu. Au mai intrat pe parcurs: Hilohi, Perju şi Mohorâţă.

Au sperat o repriză

La Iveşti, a fost un meci mult mai interesant, cel puţin prin prisma evoluţiei scorului. Mălina Smârdan (locul 2 în Liga a V-a) a ajuns în postura de a spera că poate remonta înfrângerea din prima manşă, cu 1-3, conducând la pauză cu 1-0, în faţa echipei locale Gloria, prin golul înscris de Florinel Tudose. Lucrurile au revenit la normal în repriza a doua, când iveştenii au marcat de patru ori, prin Stoica, Nunu, Corozel şi Paraschiva. Gloria Iveşti (antrenor Fănică Rusu) a început în componenţa: Coviţ - Ion, Iordache, Alecsandrescu, Stoica – S. Tudose, Nunu, Sava, Paraschiva . Sprânceană, Cucu. Au mai fost introduşi: Zotalis şi Rogoz.

Astfel, Gloria Iveşti, ocupanta locului 3 în Liga a IV-a, a profitat din plin de culoarul favorabil, fără primele două clasate din campionat pe partea sa de tablou, ajungând în finală.

Duelul pentru trofeu va avea loc duminică, 9 iunie, de la ora 17.00, pe Stadionul “Municipal“ din Tecuci.

Apoi, la o săptămână distanţă de finala “Cupei României”, cei de la Universtitatea “Dunărea de Jos” vor intra în cea mai importantă perioadă a acestui sezon, partidele barajului de promovare în Liga a III-a, în compania reprezentantei Ligii a IV-a buzoiene. Jocul tur va fi la Galaţi în 15 iunie, iar returul pe 22 iunie, în deplasare.

Citit 1142 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 01:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro