”Cupa României” la FOTBAL - faza judeţeană. Favoritele au confirmat în semifinale

”Cupa României” la FOTBAL - faza judeţeană. Favoritele au confirmat în semifinale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Meciurile retur din cadrul semifinalelor “Cupei României”, faza judeţeană, s-au încheiat conform aşteptărilor, cu învingătoarele din prima manşă avansând în finală.

Campioana Ligii a IV-a, Universitatea “Dunărea de Jos”, a abordat meciul din deplasare cu Victoria Tecuci fără prea multe griji, având în vedere confortabila victorie cu 5-0 din partida tur. Şi în această manşa secundă, “studenţii” şi-au etalat superioritatea şi au câştigat destul de lejer, cu 3-0, după ce la pauză aveau 2-0, chiar şi în condiţiile în care antrenorul Cătălin Savu şi-a menajat unii dintre titularii obişnuiţi. Au marcat Ţuiu - de două ori şi Blănaru.

Meciul a fost început în formula: Enache - Stancu, Morogan, Ignat, Ciurea - Blănaru, Iacob, Lovin, Izvoranu - Pavel, Ţuiu. Au mai intrat pe parcurs: Hilohi, Perju şi Mohorâţă.

Au sperat o repriză

La Iveşti, a fost un meci mult mai interesant, cel puţin prin prisma evoluţiei scorului. Mălina Smârdan (locul 2 în Liga a V-a) a ajuns în postura de a spera că poate remonta înfrângerea din prima manşă, cu 1-3, conducând la pauză cu 1-0, în faţa echipei locale Gloria, prin golul înscris de Florinel Tudose. Lucrurile au revenit la normal în repriza a doua, când iveştenii au marcat de patru ori, prin Stoica, Nunu, Corozel şi Paraschiva. Gloria Iveşti (antrenor Fănică Rusu) a început în componenţa: Coviţ - Ion, Iordache, Alecsandrescu, Stoica – S. Tudose, Nunu, Sava, Paraschiva . Sprânceană, Cucu. Au mai fost introduşi: Zotalis şi Rogoz.

Astfel, Gloria Iveşti, ocupanta locului 3 în Liga a IV-a, a profitat din plin de culoarul favorabil, fără primele două clasate din campionat pe partea sa de tablou, ajungând în finală.

Duelul pentru trofeu va avea loc duminică, 9 iunie, de la ora 17.00, pe Stadionul “Municipal“ din Tecuci.

Apoi, la o săptămână distanţă de finala “Cupei României”, cei de la Universtitatea “Dunărea de Jos” vor intra în cea mai importantă perioadă a acestui sezon, partidele barajului de promovare în Liga a III-a, în compania reprezentantei Ligii a IV-a buzoiene. Jocul tur va fi la Galaţi în 15 iunie, iar returul pe 22 iunie, în deplasare.

Citit 1700 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 01:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.