Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Scriam într-un articol recent că, în această perioadă, sportiva gălățeană Daria Irina Gherasim (legitimată la CS Universitatea, antrenor Dorel Badiu) are un sezon dens, cu participări la multe competiții.

Zilele acestea, ea a luat parte, la Novi Sad, la un puternic turneu internațional de tineret. A fost prezentă la câte două categorii de vârstă, Under 11 și Under 13. La primele întreceri, a obținut o medalie de aur și una de argint. În proba de simplu a încheiat disputele pe locul al doilea, cedând în fața unei jucătoare din Rusia, iar aurul a fost adjudecat în proba de dublu, unde a făcut pereche cu o jucătoare din Serbia, fără să fi pierdut vreun set. La Under 13, succesul deplin a fost la proba de dublu fete, unde Irina a făcut pereche cu Laura Constantin (Sportul Studențesc), aceeași cu care câștigase "Cupa României", în dauna aceluiași cuplu, Cristina Sîrbu (Timișoara) - Denisa Muscalu (Prahova). La simplu, gălățeanca a ajuns până în optimile de finală.

În orașul sârb Novi Sad a concurat și juniorul Dragoș Octavian Gherasim (la Under 17). Dificultatea turneului a făcut ca gălățeanul să părăsească întrecerile încă din primul tur, atât la simplu, cât și la dublu, unde a jucat împreună cu Teodor Ceoroboiu (Sportul Studențesc).

Parcursul Irinei Daria continuă. Chiar în aceste zile (21-23 iunie), gălăţeanca se află în județul Călărași - comuna Frumușani (unde au avut loc și întrecerile "Cupei României", pe care a câștigat-o). Aici, jucătoarea gălățeană, de numai 10 ani, concurează la un turneu internațional, aflat la ediția a doua, la două categorii de vârstă: Under 11 și Under 13.

După o pauză de o săptămâna, Irina va participa la un nou turneu internațional, în orașul bulgar Ruse (28-30 iunie), pentru ca apoi, în perioada 12-14 iulie, să evolueze în orașul Hașkovo (tot în Bulgaria).

Citit 987 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.