BADMINTON. CS Universitatea se remarcă și peste hotare. Aur și argint pentru Daria Irina Gherasim, în Serbia

BADMINTON. CS Universitatea se remarcă și peste hotare. Aur și argint pentru Daria Irina Gherasim, în Serbia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Scriam într-un articol recent că, în această perioadă, sportiva gălățeană Daria Irina Gherasim (legitimată la CS Universitatea, antrenor Dorel Badiu) are un sezon dens, cu participări la multe competiții.

Zilele acestea, ea a luat parte, la Novi Sad, la un puternic turneu internațional de tineret. A fost prezentă la câte două categorii de vârstă, Under 11 și Under 13. La primele întreceri, a obținut o medalie de aur și una de argint. În proba de simplu a încheiat disputele pe locul al doilea, cedând în fața unei jucătoare din Rusia, iar aurul a fost adjudecat în proba de dublu, unde a făcut pereche cu o jucătoare din Serbia, fără să fi pierdut vreun set. La Under 13, succesul deplin a fost la proba de dublu fete, unde Irina a făcut pereche cu Laura Constantin (Sportul Studențesc), aceeași cu care câștigase "Cupa României", în dauna aceluiași cuplu, Cristina Sîrbu (Timișoara) - Denisa Muscalu (Prahova). La simplu, gălățeanca a ajuns până în optimile de finală.

În orașul sârb Novi Sad a concurat și juniorul Dragoș Octavian Gherasim (la Under 17). Dificultatea turneului a făcut ca gălățeanul să părăsească întrecerile încă din primul tur, atât la simplu, cât și la dublu, unde a jucat împreună cu Teodor Ceoroboiu (Sportul Studențesc).

Parcursul Irinei Daria continuă. Chiar în aceste zile (21-23 iunie), gălăţeanca se află în județul Călărași - comuna Frumușani (unde au avut loc și întrecerile "Cupei României", pe care a câștigat-o). Aici, jucătoarea gălățeană, de numai 10 ani, concurează la un turneu internațional, aflat la ediția a doua, la două categorii de vârstă: Under 11 și Under 13.

După o pauză de o săptămâna, Irina va participa la un nou turneu internațional, în orașul bulgar Ruse (28-30 iunie), pentru ca apoi, în perioada 12-14 iulie, să evolueze în orașul Hașkovo (tot în Bulgaria).

Citit 1892 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.