Un nou concurs la Cătuşa

Un nou concurs la Cătuşa
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

KAIAC-CANOE. Continuă seria concursurilor de pregătire care se desfășoară pe Lacul Cătușa. De data aceasta, organizatori sunt cei de la CSM Brăila, care îi au ca invitaţi pe sportivii gălăţeni de CS Școlar (antrenori Adrian și Adina Maftei) și CSM Dunărea (antrenori George Caraman și Mihai Munteanu), alături de cei de la Danubius Tulcea. La startul concursului de astăzi, de la CS Şcolar vor participa Andrei și Dragoș Zimbinschi, Răzvan Lepădatu, Alexandru Răduț, Rareș Constantin, Ștefan Pascariu, Carol Chitic, Raluca și Matei Ursachi.

RUGBY. Selecţionata de rugby în 7 a României, din care a făcut parte şi studentul gălăţean Cristian Boboc, a pierdut toate meciurile disputate în cadrul Universiadei, competiţie ce a avut loc în Italia: 10-27 cu Africa de Sud, 5-33 cu Rusia şi 5-21 cu Argentina. Titlul de campioană a revenit echipei Japoniei, urmată de Africa de Sud, Franţa şi Rusia.

FOTBAL. În etapa a doua din Liga I, gălăţenii au o singură delegare. Este vorba de Adrian Viorel Cojocaru, care va arbitra partida de duminică dintre Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu.

Citit 1415 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Iulie 2019 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.