Junioarele Under 12, locul al doilea, la Turneu internațional de HANDBAL de la Brașov

Junioarele Under 12, locul al doilea, la Turneu internațional de HANDBAL de la Brașov
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În orașul de sub Tâmpa a avut loc un turneu de handbal - ”Cupa Fun Sport”, aflată la a șaptea ediție. A fost un turneu puternic, util echipelor de la categoriile Under 12, Under 14 și Under 16, cu puțin timp înainte de startul înainte de noul campionat.

Între competitoare s-au aflat și două grupări din Galați, ambele cu evoluții notabile. La Under 12 au jucat fetițele de la ACS Lucian Bute Olimpic (fosta United), echipă pregătită de Daniela Goldic și Nicoleta Vlad. La prima participare sub această titulatură... ceva mai pompoasă, acestea au dominat meciurile din grupă, câștigându-le pe toate: 29-3 cu CSS Făgăraș, 13-12 cu ACS Transilvania I Brașov, 15-4 cu CSM Vulcan, 24-3 cu Inasport Kids Brașov și 21-3 cu Leu Gearmata. Ocupând primul loc în grupă talentatele noastre handbaliste au susținut finala categoriei cu Corona Brașov, partidă pierdută la limită: 10-12. Cu locul al doilea și cu o evidențiere individuală - Andreea Julia Zugrăvel (cea mai bună jucătoare) gălățencele s-au numărat printre protagonistele de la Under 12.

Iată și lotul acestor micuțe handbaliste: Alessia Albu, Rebeca Bodea, Daria Crăciun, Antonia Costin, Claudia Decianu, Delia Gheorghe, Giulia Holban, Bianca Iacob, Maria Istrate, Rafaela Popescu, Emma Preda, Maria Spătaru, Miriam Streșină, Andreea Zugrăvel, Andana Ancerencu, Crina Andrei, Sofia Bălan, Erika Buric, Laura Mazilu și Ioana Trifan.

Ceva mai modestă, dar interesantă a fost evoluția fetițelor de la Handbal Art (antrenor Mădălina Postelnicu), clasate pe locul al cincilea, la Under 14. Acestea au înregistrat rezultatele: 24-6 cu ACS Piticu Fetești, 22-12 cu Dinamo Brașov, 33-9 cu Kids Brașov, 15-21 cu Handbal Academy Alușovski Skopje (Macedonia) și 13-19 cu CSO Buhuși, în grupe, respectiv 12-11, în meciul pentru locurile 5-6, cu Liceul ”Nagy Mozes” Tg. Secuiesc.

Pentru handbalul juvenil gălățean acesta este al doilea turneu internațional de succes, după ce echipa CSM Galați a câștigat Trofeul ”Făgăraș Cup”, la categoria 16 ani.

Citit 1735 ori Ultima modificare Luni, 02 Septembrie 2019 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.