Patricia Ţig a trecut de calificări la Hiroshima

Patricia Ţig a trecut de calificări la Hiroshima
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălăţeanca Patricia Ţig (137 WTA) a intrat pe tabloul principal al turneului WTA de la Hiroshima (Japonia), de categorie Internaţional, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, luni dimineaţă, după ce a trecut în ultimul act al calificărilor de japoneza Kyoka Okamura (309 WTA), scor 6-1, 6-1.

După ce, în primul tur al calificărilor, a avut parte de o partidă dificilă cu Chihiro Muramatsu (308 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-3, Ţig a învins-o fără drept de apel pe Okamura.

În primul tur de pe tabloul principal, Patricia Ţig va întâlni tot o japoneză, pe Ayano Shimizu (225 WTA), în vârstă de 21 de ani, beneficiară a unui wild-card.

Pe tabloul principal de la Hiroshima au mai intrat direct  două românce. Mihaela Buzărnescu o va înfrunta în prima rundă pe Viktoriya Tomova (175 WTA, Bulgaria), în timp ce Sorana Cîrstea (106 WTA) se va duela cu spaniola Sara Sorribes Tormo (83 WTA). Meciurile sunt programate marţi dimineaţă: Buzărnescu de la ora 5.30, Patricia Ţig de la ora 7.00, iar Sorana Cîrstea de la 8.30. Turneul de la Hiroshima este transmis în România de posturile de televiziune Digisport.

Ţig şi Cîrstea sunt pe aceeaşi parte de tabolu şi s-ar putea întâlni în semifinale. Pentru Patricia Ţig, turneul de la Hiroshima reprezintă prima apariţie în competiţii după accidentarea de la cot suferită în calificările de la US Open.

Principala favorită a turneului este Su-Wei Hsieh (28 WTA, Taipei), câştigătoarea trofeului la ediţia de anul trecut.

Citit 1405 ori Ultima modificare Luni, 09 Septembrie 2019 19:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.