Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Karateka de la cele două cluburi de specialitate din Galați au obținut șase titluri la Campionatul Național de karate fudokan pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, desfășurat la Brăila, un bilanț cu puțin peste cel de anul trecut.

Clubul Kodo (antrenori Mihai Cristian Tâmpeanu și Alin Daiciu) a participat cu cinci sportivi, doi la tineret și trei la cadeți, iar împreună au obținut zece medalii, dintre care trei au fost de aur. La tineret, Bianca Moglan a câștigat două titluri de campioană, la kumite individual și enbu mixt, un argint, la fuku go, și un bronz, la kata individual. În cadrul aceleiași categorii, Alex Butură a avut o medalie de aur la enbu mixt (unde a făcut echipă cu Moglan) și un bronz la fuku go.

La cadeți, echipa formată din Andreea Marin, Cătălina Stamate și Clara Constantin a obținut medalia de argint la kata, iar Stamate a câștigat și un bronz, la kumite individual.

CS Municipal Galați (fostul Karate Club, antrenor Nicolae Mărăndici) a obținut trei titluri de campioni și o medalie de bronz. Junioarea Cristina Petcu este dublă medaliată cu aur, în probele de kumite individual și fuku go, în timp ce senioara Roxana Stoica este medaliată cu aur, la fuku go feminin, și cu bronz, la kumite individual.

Altfel, în perioada 4-6 octombrie, la Ploiești, va avea loc finala Campionatului Național de karate pentru copii, unde vor participa și copiii de la clubul Meikyo.

Citit 1795 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 17:58

1 comentariu

 • postat de x Miercuri, 18 Septembrie 2019 00:43 78.96.81.*** Link la comentariu
  0
  8

  Bravo Nicule !!!
  Felicitari toti !!!
  PS. Oare de ce Mihai e trist, pe banca ?!
  PS la PS. Sus fruntea, Mihai !!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.