Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

La Galați (în Sala "Siderurgistul") au avut loc meciurile ediției a 21-a a unei competiții tradiționale de badminton, dotată cu "Trofeul Danubius". A fost competiția care marchează debutul întrecerilor din această toamnă. Organizatori au fost FR Badminton, cu sprijinul clubului gălățean Siderurgistul și Direcției Județene pentru Tineret și Sport, iar concurenții au fost juniori Under 9 și seniori, de la principalele cluburi din țară: Știința Bacău, Politehnica Iași, CSM Timișoara, Sportul Studențesc, Universitatea Craiova, CSU Galați (seniori), Siderurgistul (juniori), CSS Onești, CSM Bacău, ACS Armata Sud București și CS Botoșani.
"Competiția a constituit și criteriu de verificare înaintea Campionatului Național de seniori, ce va avea loc la Timișoara și a celui de juniori (București). Știm unde ne aflăm, ce mai avem de făcut, dar ne-a întărit și încrederea că la viitoarele competiții ne vom prezenta într-o bună formă sportivă", ne-a spus antrenorul Dorel Badiu.
În întrecerile de seniori, sportivii de la CS Universitatea s-au oprit în "sferturi" - Florin Tudor, Cosmin Hâncu - la simplu masculin, Dragoș Gherasim/ Ștefan Constandache, C. Hâncu/ Fl. Tudor, Cosmin Panfil/ Radu Rusu - la dublu masculin, Alexandra Ilie/ Claudia Gavriliuc - dublu feminin, C. Panfil/ Mădălina Bratu - dublu mixt (antrenor Dorel Badiu).
La juniori s-a ajuns până la podium. Astfel, Edith Ursăchescu s-a clasat pe primul loc la simplu fete, Ana Paraschiv a ocupat locul 3, iar la băieți, Rareș Barciuc s-a clasat tot pe locul 3. Alți sportivi evidențiați la Under 9 au fost Sebastian Panaite și Eliza Marinescu, de la Siderurgistul, pregătiți de antrenorii Adrian Panfil și Iulian Călin.

"Naționalele", la Galați

De astăzi până duminică, la Sala "Siderurgistul" se vor disputa întrecerile Campionatului Național pentru tineret și copii Under 11. Astăzi, începând cu ora 10.00, se vor disputa meciurile din cadrul calificărilor, mâine, de la ora 9.00, vor avea loc "sferturile" și semifinalele, urmând ca duminică, de la ora 10.00, să se joace meciurile finalelor. Competiția este organizată de CS Universitatea și federația de specialitate.

Citit 450 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 19:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro