FUTSAL | Scor fluviu la Galați

FUTSAL | Scor fluviu la Galați

Sorin Pană | CS United
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Formația United Galați a câștigat, categoric, scor 11-1 (6-0), disputa cu FK Odorheiu. 


Vicecampioana United Galați va juca astăzi, pe teren propriu, cu formația FK Odorheiu Secuiesc, în cadrul etapei a cincea din prima ligă de futsal. Partida va avea loc la Sala Sporturilor „Dunărea”, cu începere de la ora 18.45.

United a avut de furcă mai mereu cu echipa din Odorheiu Secuiesc, iar antrenorul gălăţean Florin Ignat şi-a avertizat jucătorii că este foarte posibil să fie la fel şi în partida de astăzi. „Au cam acelaşi lot ca în ultimele sezoane, formează o echipă ambiţioasă, luptătoare. Desigur, nu concepem altceva în afara victoriei, iar pentru asta trebuie să jucăm cel puţin la fel de bine ca în repriza a doua cu Dunărea Călăraşi”, a declarat Florin Ignat.

Pentru formaţia din Odorheiu Secuiesc, acesta va fi al treilea meci din această săptămână, după cel de luni cu Imperial Miercurea Ciuc, scor 2-6, şi cel de joi, 0-2 cu Informatica Timişoara. „Nu meritau să piardă acest ultim meci, au luat două goluri în ultimul minut”, a mai spus Florin Ignat. „Sper să accelerăm încă de la început, să profităm de posibila lor oboseală şi să ne facem meciul uşor”, a adăugat  Cristi Ştefu, preşedintele clubului.

United este pe locul al treilea, cu trei puncte în urma celor de la Imperial şi Informatica Timişoara (un meci în plus jucat), astfel că obţinerea victoriei în jocul de astăzi este strict necesară pentru a rămâne aproape în special de echipa ciucană, considerată principala contracandidată la primul loc. „Cei din Miercurea Ciuc au un lot foarte valoros, poate chiar cel mai bun de când se joacă futsal la noi. Asta ne obligă să fim şi noi la un nivel foarte ridicat. Nici Informatica nu este de neglijat, nu mai este echipa de tineri din ultima parte a sezonului trecut, s-au întărit mult, au mai făcut recent încă un transfer”, a comentat Florin Ignat situaţia din fruntea clasamentului.

Citit 1075 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.