Gălăţeni medaliaţi la Campionatul Naţional

Gălăţeni medaliaţi la Campionatul Naţional
Dragoş Gherasim, triplu medaliat cu bronz, alături de antrenorul Dorel Badiu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sportivii gălăţeni de la cluburile Siderurgistul şi Universitatea s-au aflat printre medaliaţii Campionatului Naţional pentru juniori, la două categorii de vârstă, sub 9 ani şi sub 17 ani.

La competiţia care a avut loc la Arenele BNR din Bucureşti au luat parte sportivi de la 12 cluburi din ţară, printre care şi gălăţenii de la Siderurgistul şi CSU, conduşi de antrenorul Dorel Badiu.

La Under 9 au concurat cei de la Siderurgistul, remarcându-se Edith Ursăchescu, care a avut o evoluţie foarte bună şi a reuşit să obţină titlul de campioană naţioanală. Tot la U9, Eliza Marinescu a încheiat pe locul 5.

De la CS Universitatea au concurat şase sportivi, la Under 17, bilanţul acestora fiind de trei medalii de bronz. Toate au fost obţinute de către Dragoş Gherasim, la simplu, dublu mixt  - împreună cu Ana Maria Şerban (Sportul Studenţesc Bucureşti) - şi dublu masculin, unde a făcut pereche cu Teodor Cioroboiu, tot de la Sportul. Ceilalţi concurenţi de la CSU au trecut de primele trei tururi, dar n-au ajuns până la podium.

Pentru CS Universitatea urmează ultima competiţie importantă a sezonului, Campionatele Naţionale pentru seniori şi juniori Under 15, care vor avea loc în ultima decadă a acestei luni (22-24 noiembrie). La juniori U15, CSU Galaţi va fi reprezentat de Irina Gherasim, deşi aceasta are numai 10 ani, în timp ce la seniori în arenă vor intra Radu Rusu, Cosmin Panfil, Ştefan Constandache, Cosmin Hîncu şi Dragoş Gherasim.

Citit 1423 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.