Joc şi rezultat superb al hocheiştilor Galaţiului
Foto: Adrian Ursache

Joc şi rezultat superb al hocheiştilor Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Ce a început luni la futsal, a continuat marţi la hochei: săptămâna victoriilor gălăţene de senzaţie în faţa ciucanilor! După ce United a produs prima înfrângere celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc în Liga 1 de futsal, a urmat marţi seară o nouă victorie trăsnet în faţa harghitenilor, de data aceasta în deplasare: hocheiştii de la CSM „Dunărea” Galaţi s-au impus cu 6-3 în patinoarul „Vakar Lajos”.

Victoria formaţiei antrenate de Vadim Şakraiciuk şi Cornel Chiriţă s-a conturat în prima repriză, deşi SC Miercurea Ciuc a deschis scorul repede, în minutul 3. Zabludovski a egalat în min. 5 (pase decisive Butochnov şi Emelianenko), iar în min. 9 formaţia din Galaţi prelua conducerea în urma golului înscris de Butochnov (Machala, Kiricenko). A urmat Kiricenko pe lista marcatorilor (min. 15, pasă Skachkov) şi s-a intrat la pauză cu scorul 1-3, după o repriză în care raportul de joc arată o clară dominare gălăţeană, cu 21 de şuturi la poartă faţă de 13 ale ciucanilor.

În repriza a doua, SC Miercurea Ciuc a redus din diferenţă în min. 26, replica gălăţeană venind peste un minut, cu golul de 2-4 reuşit de Neznamov (Mihai Rybalko, Skachkov). S-au apropiat din nou harghitenii la un singur gol (min. 35) şi s-a  intrat în a doua pauză cu scorul 3-4, după o repriza în care SC Miercurea Ciuc a fost echipa mai ofensivă.

După aproape trei minute scurse din ultima repriză, Skachkov (Paior, Mihail Rybalko) a readus pe CSM Dunărea la două goluri în faţă, iar de acolo a fost o superbă muncă de echipă de a menţine avantajul, rezistându-se fără gol primit chiar şi când s-a jucat, timp de un minut şi jumătate. în dublă inferioritate numerică, în condiţiile în care SC Miercurea Ciuc are cel mai mare procentaj de fructificare a superiorităţilor din Erste Liga! Totul a fost consfinţit în ultimele secunde, când Butochnov a înscris în poarta goală. „Totul a fost la superlativ”, a sintetizat simplu antrenorul secund Cornel Chiriţă jocul echipei sale din această partidă.

Miercuri, va fi al doilea meci dintre cele două echipe, tot la Miercurea Ciuc.

Citit 1995 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2019 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.