MINIFOTBAL Trofeul ”Gheorghe Ola” | Copiii de la Junior, locul al patrulea

MINIFOTBAL Trofeul ”Gheorghe Ola” | Copiii de la Junior, locul al patrulea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Șase echipe de copii din regiunea de sud-est a țării și-au dat întâlnire pe Litoral, în meciurile etapei de zonă a tradiționalei competiții dotate cu ”Trofeul Gheorghe Ola”. Aproape o sută de copii de 9 ani s-au confruntat, timp de două zile, în Sala ”Dobrogea” din Constanța, pentru o evoluție cât mai onorabilă spre ultima fază a competiției.

Între acestea s-a numărat și formația ACS Junior Galați, un club care are deja multă experiență și tradiție în creșterea viitorilor fotbaliști. Echipele s-au întrecut cu ardoarea și dorința de victorie specifică acestei vârste, cei mai bine pregătiți cucerind laurii succesului.

Echipa gălățeană a avut aceste preocupări și a fost la un singur pas de locul al treilea, de pe podium, dacă micuții nu ar fi fost stăpâniți de emoțiile debutului. În primul meci s-au confruntat cu cei de la Prosport Focșani, fiind foarte aproape de un scor favorabil, dar vrâncenii s-au impus la limită, cu scorul de 3-2. În alte două meciuri, gălățenii au înregistrat victorii: 5-2 cu Blue Stars Brăila și 10-1 cu Granitul Babadag. Total nefavorabile au fost scorurile cu primele două clasate la zonă: 0-5 cu Farul Constanța și 1-6 cu Prosport București. Per total, ”juniorii” au realizat un golaveraj pozitiv: 18-17, șapte dintre goluri fiind înscrise de David Mirică.

Lotul copiilor gălățeni deplasați pe Litoral a arătat astfel: Denis Bârlea, Christian Chiru - David Lupu, Eduard Chircă, Christian Palade, David Mirică, Andrei Cristea, Matei Ilie, Radu Pîrvu, Alexandru Vicol, Ianis Aftene, Rareș Flutur și Bogdan Cohal.

Clasamentul final arată astfel: 1. Prosport București, 2. Farul Constanța, 3. Prosport Focșani, 4. ACS Junior Galați, 5. Blue Stars Brăila, 6. Granitul Babadag.

Prima clasată va fi prezentă la turneul final de la Mogoșoaia (16-18 decembrie).

Citit 2743 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2019 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.