CSU ”Dunărea de Jos”, reunire cu un nou antrenor principal

CSU ”Dunărea de Jos”, reunire cu un nou antrenor principal
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Jucătorii echipei studențești din Galați s-au întâlnit după vacanța de iarnă, pentru începerea pregătirilor returului Ligii a III-a. Reunirea lotului a avut loc, luni după-amiază, la Stadionul ”Dunărea”, unde s-a desfășurat și prima ședință de pregătire din acest an.

La prima întrevedere au fost prezenți Cătălin Savu - managerul clubului, antrenorul Eugen Baștină - secundul din tur fiind acum promovat ca principal, şi 20 de jucători. Vor reveni la pregătiri încă cinci jucători, care au absentat motivat. Din stafful tehnic face parte și antrenorul din partea a doua a turului, Aurel Dragăn, acum director tehnic.

Noul antrenor principal, Eugen Baștină, este posesor al Licenței A (valabilă pentru Ligile a II-a, a III-a, și ca secund în Liga I), dar și student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Galați.

În continuare vor avea loc antrenamente zilnice, la Galați, toți jucătorii urmând să fie supuși examenului medical, pentru ca ulterior să aibă loc mai multe meciuri amicale pentru verificarea potențialul de joc.

În pofida urnor zvonuri vehiculate în această vacanță, am primit un răspuns ferm: ACS Universitatea ”Dunărea de Jos” nu va abandona competiția și va continua în Liga a III-a.

”Ne-am reunit la începutul acestei săptămâni cu hotărârea de a continua să ne pregătim cât mai bine. Avem în obiectiv și transferul a doi-trei jucători experimentați, de valoare, cu care să luptăm pentru evitarea retrogradării. Ne aflăm pe un loc periculos, cu numai 10 puncte, și ne-am propus ca în retur să realizăm 23-25 de puncte, cu care să ne îndepărtăm de zona periculoasă a clasamentului. Avem promisă susținerea Universității și consider că obiectivul stabilit este perfect realizabil”, a spus Cătălin Savu, managerul clubului.

Citit 2676 ori Ultima modificare Marți, 14 Ianuarie 2020 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.