Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Așa cum era de așteptat, din cauza epidemiei de coronavirus și ultimelor amânări din Liga Campionilor, UEFA a decis, ieri, să amâne Euro 2020 cu un an, conform France Football. Această hotărâre a fost luată în prima parte a videoconferinţei celor de la UEFA cu reprezentanţii tuturor federaţiilor afilitate. În ceea ce privește campionatele din Europa, UEFA a anunțat că acestea vor avea timp să se încheie până în vară, iar pauza dintre sezoane va fi scurtată.

Citit 282 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 21:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro