Mărţişor iute ca Oţelul!

Mărţişor iute ca Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fotbaliştii lui Dorinel Munteanu au acostat ieri toate doamnele care au trecut prin faţa Magazinului Modern şi le-au urat „mulţi ani şi o primăvară frumoasă” * Roş-alb-albaştrii le-au invitat, cu această ocazie, pe feminine, la stadion, loc considerat, abuziv, sanctuarul bărbaţilor *

„Pe tine nu te cunosc”

Prima babă a lunii martie a ţinut de mama focului cu Oţelul. Fular roş-alb-albastru la gât îi mai trebuia: soare, niciun pic de vânt, o vreme numai bună de cutreierat centrul oraşului după flori şi mărţişoare.

Iar doamnele care s-au nimerit ieri pe acolo, după ora 12.30, au fost acostate de indivizi echipaţi în roşu care, pe stradă, nu par fotbalişti, ci doar nişte tinerei puşi pe agăţat.

„Ce, chiar trebuie să le primesc?”, încercau să se eschiveze unele duduiţe emotive care-şi înmuiau glasul când auzeau că stau de vorbă cu un jucător al echipei-fanion a oraşului.

„Oţelul? Vaaai, de când n-am mai fost pe stadion!” sau „Pe tine nu te ştiu, dar pe ceilalţi jucători îi cunosc. Ştiu şi cine a marcat golurile din meciurile trecute”.

Sunt discursurile unor doamne, nu invenţii, semn că stadionul nu este numai al bărbaţilor asudaţi şi suduitori!

Dorinel nu, Stan da

Mai târziu decât anunţaseră – au dat vina pe traficul infernal! – „oţelarii” şi-au parcat ieri autocarul în faţa Magazinului „Winmarkt Modern” şi au avut nevoie de imboldul veteranilor Gabriel Paraschiv şi Sergiu Costin pentru a se descurca.

Unora le tremurau genunchii de emoţie, alţii opreau trecătoarele fără niciun strop de trac. „Veniţi pe stadion, avem nevoie de dumneavoastră!”, le-au transmis sportivii frumoaselor felicitate de 1 Martie.

În ce a constat mărţişorul roş-alb-albaştrilor de Liga I? Într-un creion cu şnur alb-roşu şi o felicitare, cel mai isteţ text fiind „La mulţi ani şi o primăvară frumoasă! Echipa te apreciază pentru că ştii să fii mereu alta, dar şi să rămâi tu însăţi…”.

Antrenorul Dorinel Munteanu, un timid prin definiţie, a lipsit de la eveniment, nu şi directorul general Marius Stan, care le-a oferit flori reprezentantelor genului feminin.

De ce nu vin femeile la stadion?

„John, ai făcut rost de numere de telefon? Ce v-am zis eu să adunaţi câte cinci numere de la fete?”, a glumit Stan cu nigerianul John Ibeh, care s-a declarat străin de tradiţia sărbătoririi femeii, în timp ce argentinianul Alejandro Viglianti, volubil chiar şi când bâjbâie limba română, a mărturisit că şi în ţara sa natală se lasă cu flori şi cadouri pentru sexul frumos.

„Pe 21 septembrie e şi ziua studenţilor şi se petrece frumos, ca la voi”, a declarat sud-americanul care a găsit o explicaţie neaşteptată pentru numărul redus de doamne de la meciurile Oţelului. Şi a spus-o în româna sa încă neînchegată: „Femei nu vine la stadion pentru că probabil nu este baiat frumos (sic!)”.

Explicaţie foto: Laurenţiu Iorga (prim-plan) şi ceilalţi „oţelari” au împărţit felicitări şi mărţişoare doamnelor prezente ieri la prânz prin buricul târgului

Citit 987 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.