Oțelul are meci greu la Făurei

Oțelul are meci greu la Făurei
În lupta pentru promovarea în Liga a II-a
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa pregătită de Petre Grigoraș va juca în deplasare la CS Făurei, în etapa a V-a a Ligii a III-a, iar celelalte două grupări gălăţene vor susţine un derbi judeţean.

Cu fiecare etapă care trece, orice meci devine mult mai important în lupta pentru promovare. Oțelul, Dacia Brăila și CSM Focșani sunt echipele creditate cu șansele cele mai mari pentru a fi pe primele două locuri la finalul sezonului. Dintre aceste trei echipe, Oțelul are cea mai grea partidă în etapa a cincea. Formația pregătită de Petre Grigoraș e așteptată de Bănel Nicoliță la Făurei, astăzi, de la ora 15:00. CSM Focșani primește vizita celor de la Sportul Chiscani, în vreme ce Dacia Unirea Brăila se deplasează la CSM Bacău.

Antrenorul Petre Grigoraș a îndemnat la mai multă concentrare din partea elevilor săi, pentru că, în opinia sa, nu mai sunt permiși pași greșiți, după ce Oțelul a ajuns să strângă șapte puncte în patru runde. "Campionatul este lung, se joacă, până la final trebuie să câștigăm tot, asta e clar. Cred că lupta pentru baraj se va da în trei (Oțelul, Dacia Unirea Brăila și CSM Focșani). Deocamdată, cei de la CSM Râmnicu Sărat sunt pe primul loc, cred conjunctural. Sunt de părere că cele trei echipe se vor lupta până la finalul campionatului pentru cele două locuri care duc la baraj, iar Oțelul va fi una dintre ele", a spus Grigoraș.

Oțelul se va deplasa pentru meciul cu CS Făurei fără probleme de efectiv, iar vestea cea mai bună este că toți jucătorii au fost testați negativ la coronavirus.

Derbi atractiv, Valea Mărului - Lieşti

Runda a V-a programează şi un meci derbi (judeţean) de mare interes. Astăzi, de la ora 15,00, pe terenul din Valea Mărului, se vor confrunta echipele Sporting Lieşti - grupare cu vechi state de serviciu în Liga a III-a, şi Avântul Valea Mărului - promovată în această vară. Este, într-adevăr, un meci interesant, dar şi unul al orgoliilor, majoritatea jucătorilor cunoscându-se foarte bine.

Situaţia vălmărenilor, care în primele patru etape nu au acumulat niciun punct, este foarte neliniştitoare. Aceştia s-au pregătit cu mare atenţie în cursul săptămânii, au umblat şi la fortificarea lotului şi sunt hotărâţi să facă totul pentru un rezultat favorabil. "Avem nevoie de un rezultat favorabil, atât pentru clasament, cât şi pentru moralul jucătorilor. Vineri am efectuat un ultim antrenament, la ora jocului, cu testul Covid-19 stăm foarte bine, aşa că vom aborda jocul acesta - foarte important pentru noi - cu jucătorii cei mai în formă, pentru că întregul lot este valid. Sperăm într-un joc bun şi în primul succes din acest sezon", ne-a spus antrenorul Gheorghiţă Popa.

Înaintea acestui joc, Lieştiul - locul 3, cu 7 puncte - a făcut încă două transferuri: Emanuel Nelu (ultima dată la Făurei) şi juniorul Marian Milea, focşănean la origine, ultima legitimare la juniorii FCSB. În rest, întregul lot este bun de joc, iar jucătorii sunt cu testele Covid-19 la zi. "Nu va fi un meci uşor, este un derbi, iar gazdele noastre se află într-o mare criză de puncte. Aşa că vom fi foarte atenţi la joc", ne-a mărturisit antrenorul secund Dorinel Matei. Iată şi un "unsprezece" probabil pentru meciul de astăzi: Vădeanu - Bucevschi (Hodorogea), Voicu, Gâţă (Dima), Năstase - Munchiu, Lupu (I. Constantinescu), Iftimie (Al. Stan), Bârlădeanu - Mihu, Dănăilă (Grigoraş).

Citit 2065 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.