CSU Belor vrea toate punctele la Pitești

CSU Belor vrea toate punctele la Pitești
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În această săptămână s-a încheiat vacanța competițională și pentru echipele feminine participante în primul eșalon de volei.

Divizia A1 pornește la drum în acest weekend, cu partidele primului turneu al returului. Gălățencele de la CSU Belor au programate primele meciuri în orașul Pitești, turneu organizat de către Clubul Argeș. În cadrul turneului vor participa gazdele de la Argeș Pitești, CSU Belor Galați și Rapid București. În prima parte a campionatului, echipa noastră a obţinut două victorii din tot atâtea meciuri cu adversarele din acest weekend: 3-0 cu Pitești și 3-2 cu Rapid, performanță pe care antrenorul Bogdan Paul o dorește repetată. "Ne cunoaștem bine adversarele, ca și potențialul nostru de joc și avem ca obiectiv obținerea victoriilor și de această dată", ne-a declarat tehnicianul gălățean.

Echipa este pusă la punct cu pregătirile, cu o singură excepție, toate fetele fiind apte de joc. Excepția se numește Talita do Nascimento, care este accidentată. Centrul brazilian va lipsi la cele două jocuri, dar se speră la o recuperare a sa până la următoarele partide din campionat.

“Este o pierdere importantă pentru jocurile de sâmbătă și duminică (n.n. - zilele meciurilor cu Argeș și Rapid), dar cred în șansele noastre, chiar și în aceste condiții“, a completat Bogdan Paul.

Toate meciurile se dispută de la ora 18:00, sâmbătă contra Rapidului și duminică împotriva gazdelor de la Argeș. În acest turneu, dreptatea va fi împărțită de arbitrii Bogdan Stoica (București) și Tudor Pop (Cluj), ambii internaționali.

Întăriri pentru adversare

Cele două echipe pe care CSU Belor le va întâlni astăzi și mâine, în primul turneu al returului, s-au mișcat pe piața transferurilor în pauza competițională. Piteștencele au trei jucătoare noi în lot, în vreme ce Rapidul a transferat două.

Anamaria Berdilă, căpitanul echipei gălăţene, e conștientă că nu va fi ușor pentru CSU Belor să se întoarcă de la Pitești cu toate punctele. “Este un campionat foarte puternic, nu mai sunt echipe slabe, iar cele două adversare, Pitești și Rapid, chiar dacă le-am învins în tur, s-au mai întărit în pauză și va fi mult mai greu de această dată“, a spus jucătoarea gălăţeană.

CSU Belor ocupă locul al optulea în clasamentul de la capătul turului de campionat, cu 14 puncte acumulate, din 11 jocuri. Argeșul a pornit returul de pe poziția a zecea, cu 7 puncte, în vreme ce Rapidul a reluat campionatul de pe locul al șaselea, cu 15 puncte.

Citit 1543 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2021 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.