David Asandei, noul antrenor principal la Universitatea Galați

David Asandei, noul antrenor principal la Universitatea Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Structura staffului tehnic al echipei feminine de fotbal FC Universitatea Galați a suportat unele modificări. De câteva zie, antrenor principal a fost numit David Asandei, secund este Gabriel Călinescu (care este și președintele clubului), iar Gheorghe Cucu - antrenor cu portarii. Reamintim că echipa gălățeană este calificată la turneul play-off al Ligii I, iar meciurile din această fază a competiției vor debuta pe 14 martie.

Altfel, trei dintre jucătoarele FC Universitatea se află în aceste zile la lotul Republicii Moldova, pentru meciul cu echipa Azerbaidjanului, din preliminariile Campionatului European. Cele trei moldovence sunt: Daniela Mardari, Irina Topal și Nadia Petrovskaia.

Obiectivele viitoarei perioade sunt o prezență activă în "Cupa României" (primul meci, pe 7 martie), dar în special în turneul play-off. Primul meci este programat pe 14 martie, în deplasare, la Prundu Bârgăului. Celelalte patru echipe din turneul amintit sunt: Fortuna Becicherecu Mic, Olimpia Cluj, Piroş Security Arad și Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, echipe pe care gălățencele le vor întâlni, tur - retur, în această ordine.

Citit 1527 ori Ultima modificare Marți, 23 Februarie 2021 00:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.