Vălmărenii s-au autodepăşit şi au luat viteză la... Săgeata!

Vălmărenii s-au autodepăşit şi au luat viteză la... Săgeata!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Prima partidă din "dubla" barajului de menţinere/promovare susţinută de echipa Avântul Valea Mărului a fost trecută cu brio.

Întâlnind campioana judeţului Buzău - Team Săgeata, elevii lui Gheorghiţă Popa au practicat un joc curajos, rămânând concentraţi permanent, dominându-şi partenerul de joc în majoritatea timpului. La început, a fost o perioadă de tatonare, după care oaspeţii şi-au impus jocul şi au asaltat poarta adversă. În primul mitan, Murgoci a şutat în bară, oaspeţii fiind un permanent pericol pentru buturile adverse. Chiar dacă nu s-a marcat niciun gol (0-0, la pauză), evoluţia oaspeţilor dădea speranţe într-un rezultat liniştitor. Şi acest lucru s-a concretizat imediat după reluare, în min. 53, când Partenie a deschis scorul. Chiar dacă buzoienii au egalat, jocul lor nu prezenta vreun pericol. Drept urmare, în min. 78, tabela a arătat 1-2, prin reuşita lui Spânache, pentru ca peste 10 minute să fie stabilit scorul final, 1-3. Ultimul gol i-a aparţinut tot lui Spânache, ajutat de Aftenie (ca să folosim o expresie din hochei), care a deviat balonul în drumul său spre gol.

Un scor într-adevăr liniştitor în perspectiva returului de duminică, 23 mai, când meciul va fi găzduit de terenul din Lieşti.

"Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor, de atitudinea lor, care nu le-a lăsat nicio şansă partenerilor de joc", ne-a spus antrenorul vălmărenilor.

"Unsprezecele" victorios a arătat astfel: Olaru - L. Iancu, Gâţă (accidentat, înlocuit cu G.Popa), Antofe, Hilohi - Iacob - Partene, Năpârlică, Ignat, Murgoci - Spânache. A mai jucat Aftenie.

Vălmărenii au o săptămână de refacere, antrenamente şi pregătire a returului, care de pe acum se anunţă favorabil.

Citit 1559 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 20:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.