Avântul, marea favorită cu echipa buzoiană

Avântul, marea favorită cu echipa buzoiană
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În acest weekend, se dispută partidele retur ale turneului de menținere/promovare în liga a treia. Echipa vălmăreană Avântul pornește cu prima șansă la victorie în meciul cu campioana județului Buzău – Team Săgeata, pe care a învins-o și în prima manșă. Și destul de clar, cu scorul de 3-1. Jucătorii Avântului nu se consideră învingători înainte de meci și au continuat pregătirile cu aceeași asiduitate. Întregul lot este valid, iar vineri au efectuat și obișnuitul test COVID și așteaptă cu încredere partida ce va avea loc duminică, de la 17,30, pe terenul din Liești. Este anunțată o brigadă de arbitri din București, cu Ionuț Ilie la centru. Antrenorul Gheorghiță Popa este adeptul sintagmei că echipa câștigătoare nu se schimbă și, în mare, va merge pe aceeași linie. Este posibil să-l introducă în meci pe Marius Matei, care în tur fusese accidentat.

Sperăm într-o evoluție bună, o atmosferă plăcută, pentru ca succesul nostru să fie deplin, pe toate planurile, ne-a spus tehnicianul echipei vălmărene.

*Altfel, fetele de la FC Universitatea au un meci greu și o deplasare lungă până la multipla campioană Olimpia Cluj. Meciul are loc astăzi, ora 12,00, iar gălățencele au anunțat că au probleme de efectiv – doar 12 jucătoare au făcut deplasarea. Speră, totuși, într-o prezență onorabilă pe terenul din Cluj.

Citit 1405 ori Ultima modificare Vineri, 21 Mai 2021 20:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.