Argint și bronz la „Naționalele” de juniori

Argint și bronz la „Naționalele” de juniori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Întrecerile Campionatului Național de haltere pentru juniori Under 17 s-au desfășurat, recent, în Sala Sporturilor din Arad. Între concurenți s-au numărat și halterofilii de la CSM Dunărea Galați care au câștigat trei medalii de argint și trei de bronz. Iată cine sunt performerii antrenorilor Marin Otinceanu și Nicolae Mihai. La categoria 81 kg, Liviu Mihai Afloarei s-a clasat pe locurile II, la "smuls", "aruncat" și total, fiind declarat vicecampion național de juniori, iar la categoria +102 kg, Kaan Kamer Andreas (foto) a terminat de trei ori pe locul trei, câştigând tot atâtea medalii de bronz. Alte clasări din acest concurs - Andrei Iorga și Silviu Păduraru, poziționați pe locurile șase.

* Clubul Sportiv Școlar Galați a prezentat un singur sportiv la finala acestor "Naționale" de  juniori. Antrenoarea Mariana Bălan Toma l-a avut în concurs pe Marian Denis Banu, care a cucerit trei medalii de bronz, pentru locurile III ("aruncat", "smuls" şi total) la categoria +102 kg.

Următorul concurs de nivel național va avea loc la Onești, în perioada 4-8 octombrie, când se vor întrece cei mai valoroși halterofili de la categoria seniori.

Citit 912 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Septembrie 2021 01:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.