Derbiul Seriei Est s-a jucat la Galați

Derbiul Seriei Est s-a jucat la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cel mai important meci din penultima etapă a Diviziei A2 feminine de volei s-a disputat în Sala "Dunărea" din Galați. S-au confruntat primele două clasate din Seria Est, respectiv două foste prim-divizionare, CSU Hygienium și Argeș Pitești. Pe lângă importanța lui, meciul a fost interesant de urmărit, mai ales prin evoluția scorului. Au câștigat oaspetele, dar la fel de bine tabela putea arăta și victoria gazdelor. Scorul a fost 1-3 (23-25, 25-18, 15-25, 21-25). La egalitatea de seturi, argeșencele au fost mai inspirate, au greșit mai puțin și s-au impus. Echilibrat a fost actul al patrulea, în care gălățencele au început foarte bine: 5-0, 9-2, 16-13, dar s-au împotmolit la 21-21, de unde nu s-au mai descurcat, în special în disputa de la fileu.

Meciul a fost condus de un cuplu de arbitri din Capitală, Gabriel Dedu - Alexandru Bolintiș.

Gălățencele au jucat în formula: Andreea Stănescu, Anamaria Berdilă, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Ioana Ștefu, Sorina Răileanu - Minca Cristea (libero). Au mai intrat: Crina Arbunea și Carolina Radu.

La Argeș au evoluat și trei jucătoare care au fost la CSU în sezoanele trecute, Violeta Stan, Andreea Tămaș și Diana Lupescu, ca și antrenorul Bogdan Paul.

Din turul actualului campionat au mai rămas de jucat partidele ultimei etape, așa că lupta rămâne deschisă până la final. Acest meci al fetelor de la CSU va avea loc sâmbătă la prânz, la Brăila, cu Sport Plus.

Clasamentul seriei are în frunte, în continuare, cele două echipe din derbi, ambele având posibilitatea să rămână acolo până la final: 1. Argeş 18 p, 2.CSU Hygienium 15 puncte.

Citit 1267 ori Ultima modificare Marți, 30 Noiembrie 2021 03:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.