UPDATE. Victorie la Craiova pentru Arcada, înfrângere acasă a CSM. Echipele gălățene, meciuri importante în campionat

UPDATE. Victorie la Craiova pentru Arcada, înfrângere acasă a CSM. Echipele gălățene, meciuri importante în campionat
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE. Echipa de volei masculin CSM Arcada s-a impus la Craiova cu scorul de 3-0 (22, 19, 23), în timp ce baschetbaliştii de la CSM Galaţi au fost învinşi de Dinamo cu 82-78 (18-15, 20-22, 25-21, 19-20).


BASCHET. Gălățenii de la CS Municipal au de jucat un meci tare cu Dinamo, sâmbătă, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor "Dunărea", în Liga Naţională de baschet masculin. Prețul biletului este de 10 lei. Cele două echipe se află la egalitate de puncte în clasament și au două victorii mai mult decât echipele aflate sub linia locurilor de play-off.

VOLEI. Abia au trecut de dușul rece (chiar foarte rece), de la Rapid, 1-3, și iată că elevii antrenorului Sergiu Stancu au de susținut, sâmbătă, un nou examen în prima competiție națională de volei. De la ora 17.30 (meci de văzut și la TVR3), campionii naționali de la CSM Arcada Galaţi își vor măsura forțele cu SCM "U" Craiova. Un duel tradițional, în care cele două echipe și-au împărțit, în general, victoriile. De această dată, însă, gălățenii au mare nevoie de puncte, pentru a ține aproape de plutonul fruntaș, după ce au ajuns pe locul al cincilea al clasamentului Diviziei A1, cu 20 puncte, la un singur punct de Craiova (locul 4).

HANDBAL. Ambele echipe gălățene din divizia secundă de handbal susțin în acest weekend ultimele meciuri ale anului 2022. Fetele de la CSM s-au deplasat la Piatra Neamț, pentru partida cu HC Femina, după ce în cursul săptămânii au învins CSM Făgăraș, cu 36-21. Băieții de la CS Universitatea vor juca acasă (duminică, ora 11:00, Sala Sporturilor ”Dunărea”), cu echipa a doua a CSM Suceava. Joi, gălățenii au pierdut la limită meciul cu CSM II Focșani, în penultima etapă, scor 33-35. Principalii marcatori ai studenților, cu câte opt reușite, Chiriac, Soare și Ionescu.

Altfel, în competiția junioarelor III, CSM Galați - LPS Buzău 34-18. Duminică, echipa gălățeană va întâlni LPS Brăila (Sala ”Siderurgistul”), ora 10,00.

Citit 1223 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Decembrie 2022 23:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.