Din sportul gălățean. „Cupa Moș Nicolae”, la Piscu

Din sportul gălățean. „Cupa Moș Nicolae”, la Piscu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

HALTERE. Primăria Piscu (primar, Ștefan Vlad) și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport organizează concursul de haltere dotat cu "Cupa Moș Nicolae". Întrecerea are loc astăzi, la Căminul Cultural din localitate, organizatorii invitând sportivi de la CS Universitatea Galați (antrenor, Nițu Bădărău), CS Municipal Dunărea (M. Otinceanu și Nicolae Mihai), CS Școlar Galați (Mariana Toma), C.A. Frumușița (Gheorghiță Burgoci) și Siretul Piscu (Al. Dumitrescu).

HOCHEI. În Ungaria are loc un turneu internațional de hochei pe gheață Under 12 la care participă și Dunărea Galați. Delegația este condusă de către antrenorul Vitalii Donika, din lotul gălățean făcând parte, printre alții, Noah Rusu, Ion Efrem, Varlam Iakovlev și Kyrilo Donika. În aceeași perioadă, gălățenii vor juca în Polonia, unde se desfășoară un turneu din Carpathian Junior Hokey League, categoria Under 16. Antrenorii dunăreni Evgheni Pisarenko și Cătălin Geru vor prezenta o echipă din care nu vor lipsi Vlad Meca, Raul Caranfil, Mario Morun, Rareș Simionel, Igor Goncearov și Tudor Tăbăcaru.

MECI AMICAL. Înainte de a intra în vacanța de iarnă, echipa-revelație Unirea Braniștea a pus de un "amical" (fără scor) cu juniorii CSM Galați (antrenați de Tudorel Pelin). A fost un meci în care au fost urmăriți câțiva juniori, pasibili de a face parte din lotul brăniștenilor, în meciurile de anul viitor.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 499 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2022 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.