Din sportul gălățean. Buchet de medalii la Bascov

Din sportul gălățean. Buchet de medalii la Bascov
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

CAIAC-CANOE. La Bascov au continuat alte două competiții din Campionatul Național de caiac-canoe. La seniori, sportivii CS Școlar Galați au cucerit o medalie de aur - prin Valerică Râmbu, la 5.000 m, același sportiv câştigând și un bronz, la 200 m. Tot cu bronz au încheiat Dragoș Zimblischi/ Alexandru Costeanu cursa de dublu - 200 m.

Bogată zestre de medalii pentru gălăţeni și în competiția juniorilor: Dragoș Zimblischi și Andra Costeanu - câte un aur, cinci medalii de argint, prin Anamaria Chiroșcă, în probele de 200 m, 500 m și 4.000 m, Dragoș Gabriel și Dragoș Zimblischi, plus trei medalii de bronz, prin Matei Ursachi (200 m) și Andra Costeanu (500 și 3.000 metri).

FOTBAL. În Liga I de fotbal feminin, FC Universitatea Galați susține meciul etapei a 7-a din play-out, pe teren propriu (Stadionul "Siderurgistul", duminică, ora 11,00). Parteneră îi va fi echipa Ladies din Tg. Mureș.

HANDBAL. În "Liga Florilor", competiția senioarelor (primul eșalon de handbal) se dispută jocurile etapei a 24-a. Fetele de la CSM Galați au o deplasare lungă, la CSM Tg. Jiu, meci ce se va disputa duminică.

Până la finele sezonului mai sunt două etape - acasă cu Măgura Cisnădie și o deplasare de multe sute de kilometri, la HC Zalău.

ARBITRAJ. Gălățeanul Adrian Viorel Cojocaru a fost delegat în ultima clipă să conducă meciul FC Argeș - U.T. Arad, din turneul play-out al Ligii I de fotbal.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 753 ori Ultima modificare Vineri, 05 Mai 2023 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.