Din sportul gălățean. CSM, ultimul meci acasă

Din sportul gălățean. CSM, ultimul meci acasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

HANDBAL. În ”Liga Florilor” (primul eșalon feminin) CSM Galați va juca duminică cu Măgura Cisnădie, în etapa a 25-a, ultimul meci de pe teren propriu. Întâlnirea va fi găzduită de Sala ”Dunărea”, ora 18,00 (în tur, 37-24 pentru sibience).

RUGBY.  În Liga Națională, CSM Galați primește vizita colegilor de competiție de la Politehnica Iași (astăzi, ora 11,00, Stadionul ”Municipal”).

FOTBAL. Fetele de la FC Universitatea vor juca duminică, în deplasare, cu Fair-Play București (ora 11,00) în turneul play-out al Ligii I. Mai rămân două meciuri din actualul sezon – deplasare la Femina Baia Mare și acasă cu CSM Alexandria.

VOLEI. La Brașov se dispută în aceste zile meciurile turneului de promovare în Divizia A1 al echipelor feminine: CSU Galați, Corona Brașov, CSU Medicina Tg. Mureș și CSM Constanța.

TENIS. La Complexul Sportiv ”Dacia” s-au disputat meciuri pentru tenismenii amatori, competiție sub genericul ”România joacă tenis”. Pe nivel valoric, s-au impus gălățeanul Andrei Ștefan și Adrian Marcu (Brăila). În întrecerile feminine s-au remarcat Ioana Rapotan și Teodora Gaiu, ambele din Galați.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 661 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Mai 2023 07:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.