KARATE. Gălățeni remarcați la „Europenele” din Serbia

KARATE. Gălățeni remarcați la „Europenele” din Serbia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Belgradul a găzduit cea de-a 36-a ediție a Campionatului European de karate tradițional pentru copii, cadeți, juniori și seniori.

Clubul Kodo s-a întrecut pe sine de această dată, trecându-și în cont o mulţime de medalii, de la categoriile de copii până la cea de seniori. Antrenorii Mihai Tâmpeanu - care este și sportiv activ - şi Alin Daiciu și-au condus cu pricepere membrii echipei. În cele trei zile petrecute în capitala Serbiei, cei de la Kodo s-au numărat din nou printre protagoniștii competiției. Iată-i pe cei care au intrat în posesia medaliilor: Copii I: Maria Axente (2 aur, 2 argint), Darin Pătrașcu (aur), Teodora Dumitrachi (2 bronz); Copii II: Maria Țiripa (bronz); Copii III: Antonia Lazăr (2 aur și bronz), Patrick Tâmpeanu (aur și 2 bronz), Natalia Bădărău, Teodor Bejan și Raluca Macovei (toți trei câte 2 bronz), Vlad Deleanu (bronz); Copii IV: Erick Olteanu (3 argint), Vlad Răducu (argint și bronz), Ilinca Vicol (argint), Mara Ionescu (argint și bronz); Cadeți: Vlad Hagiu (argint și 3 bronz); Tineret: Cătălina Stamate (aur, 3 argint și bronz); Seniori: Mihai Tâmpeanu (4 aur și 2 argint), Adrian Tiripa (bronz). Bilanțul general: 45 medalii - dintre care 11 de aur, 12 de argint și 22 de bronz.

Deși CS Meikyo a înscris în concurs doar șase sportivi, zestrea de medalii a fost foarte bună: 11 de aur, 4 de argint și 5 de bronz. În ordinea categoriilor de vârstă, iată-i pe performeri. Copii II: David Andone (aur și argint); Copii I: Daria Chiriac (2 aur, 2 argint), Ana Maria Cucu (aur și 2 bronz), George Buruiană (2 aur și 3 bronz); Cadeți: Andrei Cucu (2 aur); Juniori: Răzvan Postelnicu (3 aur și argint). Lotul deplasat la Belgrad a fost condus de antrenoarea Dana Stamate Farkaș.

Cu un număr de 13 medalii a fost aureolat și CS Municipal Galați: 3 de aur, 5 de argint și 5 de bronz. Performerii sunt: David Drăgoi - aur, argint și 3 bronz; Rareș Drăgoi - 2 argint și 2 bronz; Matei Mihai - 2 aur și argint; Mateo Midoni - argint.

Citit 1588 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2023 09:21

1 comentariu

  • postat de Caratu
    Vineri, 02 Iunie 2023 09:46
    93.122.251.***
    S-au dat medalii mai multe ca la Olimpiada ...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.