Turneu de tenis "Sportul pentru toți"

Turneu de tenis   "Sportul pentru toți"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Din sportul gălățean

TENIS. În acest weekend - vineri, sâmbătă și duminică - pe cele șase terenuri ale Clubului Dacia va avea loc un turneu de tenis open, dedicat tuturor vârstelor și categoriilor de clasificare. Turneul se intitulează "Sportul pentru toți" și va reuni la start sportivi de la mai multe cluburi din țară.

ARBITRAJ. La meciurile de astăzi din Superligă vor oficia și doi gălățeni. Adrian Viorel Cojocaru va fluiera la Sepsi Sf. Gheorghe - FC U Craiova, în timp ce Liviu Ciubotariu va fi observator la U.T. Arad - CFR Cluj.

TABĂRĂ. 30 de copii în vârstă de până la 10 ani, de la secția de hochei pe gheață a Clubului Dunărea Galați, vor merge într-o tabără de pregătire pe uscat în stațiunea Bran. Aceștia vor fi însoțiți de un grup de antrenori din care fac parte Cătălin Geru, Cristian Istrate, ucrainenii Emelianenko și Donika, dar și Cristi Munteanu.

FOTBAL. Ultimul meci din Faza Regiunilor "Cupei României", dintre Hamangia Baia (Tulcea) și CSM Adjud (Vrancea), a fost câștigat de tulceni cu scorul de 3-1. Clasamentul acestei grupe arată astfel: 1.Hamangia, 2.Adjud, 3.Voința Cudalbi.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 455 ori Ultima modificare Joi, 20 Iulie 2023 14:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.