Prima deplasare în Superligă: CSU Craiova - Oțelul

Prima deplasare în Superligă: CSU Craiova - Oțelul
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Trupa lui Dorinel Munteanu va juca împotriva unei candidate la titlu în runda a doua a primei ligi. Se aprind din nou reflectoarele cu atenția îndreptată spre Oțelul, pentru că formația gălățeană închide etapa a doua cu meciul de la CS Universitatea Craiova, luni seară, de la ora 21,30.

Gălățenii vin după un debut încărcat cu trac la meciul cu UTA, scor 1-1, iar oltenii după un succes neconvingător pe terenul lui Dinamo, 2-0. Cei de la Craiova sunt considerați printre echipele cu șanse la câștigarea campionatului, așa că e de la sine înțeles gradul de dificultate al jocului pentru Oțelul, mai ales că vine din postura de nou-promovată.

Meciul a fost prefațat și de Alexandru Pop, cel care a debutat cu gol în Superligă pentru Oțelul, în meciul cu UTA, cu o execuție ce a ridicat în picioare fanii roș-alb-albaștrilor. Integrat deja foarte bine în echipă, Pop a arătat că are abilități foarte bune și de comunicare în cadrul interviului oferit de compania Liberty cu câte un reprezentant al clubului gălățean.

”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, care joacă de mult timp împreună. Ne așteaptă un meci foarte dificil, e o provocare pentru noi, chiar ceva nou pentru mulți dintre noi. Mergem cu încredere la Craiova pentru a reuși să scoatem punct sau puncte. Fanii contează foarte mult pentru orice fotbalist, e un sentiment aparte să joci cu sprijinul suporterilor.

De mic mi-am dorit să ajung în Liga I, iar faptul că am reușit să marchez la debut mă bucură și îmi dă încredere. Mă simt foarte bine la echipă”, am extras din declarațiile oferite de Alex Pop înaintea partidei.

Fatai e apt, Dur-Bozoancă revine curând

Pentru meciul cu Craiova nu va fi apt doar portarul Cosmin Dur-Bozoancă, încă în refacere după intervenția chirurgicală suferită la umăr în această vară. Dar și Coco, așa cum este poreclit, va reveni în programul echipei în curând, în circa o săptămână. Referitor la Fatai, accidentat la primul meci de campionat cu UTA (când a și fost înlocuit), s-a refăcut pentru meciul cu oltenii și ar putea începe titular.

Apți de joc sunt și ultimii doi jucători aduși, Lovric și Maciel, doar că sunt semne de întrebare legate de pregătirea fizică a celor doi, cu mult în urma celor care au apucat să se antreneze în cele două cantonamente sub comanda lui Dorinel Munteanu. Antrenorul gălățenilor a anunțat că nu toți jucătorii transferați în vară vor face deplasarea la Craiova, ci unii dintre ei vor rămâne la Galați pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică, fără a specifica exact despre cine este vorba.

În afară de meciul CSU Craiova – Oțelul de la ora 21,30, tot luni se mai dispută un alt joc din Superligă, FC Botoșani – Petrolul, de la 18,30.

Citit 2508 ori Ultima modificare Marți, 25 Iulie 2023 10:17

3 comentarii

  • postat de Vhdjdh
    Luni, 24 Iulie 2023 13:27
    51.179.37.***
    Da ... bine spus. Oltenii sunt ca vinul cu sifon... nu au consistenta. Problema este că nici noi ... nu avem o rautate in joc. Personal nu îmi place deloc cisotti. Cade și dacă il loveste o musca dar asta e stilul lui dorinel, el e acum la noi și are rezultate.
    0
    0
  • postat de La victorie. cu UTA, s-a demonstrat că se poate
    Luni, 24 Iulie 2023 07:47
    109.166.134.***
    Baftă băieți, Dorinel, să ai mână bună pe teren, jucători aleși. Am înțeles că meciul se poate vedea pe net și TV, pe Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Oltenii sunt ca șampania când o deschizi, fac poc, spumă și apoi, se dezumfla Jucați inteligent și când prindeți mingea, șut pe poartă, că o ieși cev
    0
    0
  • postat de MIMI
    Luni, 24 Iulie 2023 07:09
    86.124.203.***
    Cum poți spune un rezultat ;;neconvingător;; al celor de la Craiova cînd a bătut pe Dinamo cu scor CLAR de 2-0 în prima etapă???Noi dacă scăpămcu un 1-0 să pupăm icoanele!!! Mai vine si cu FCSB, am mai spus că dacă in primele 3-4 etape scoatem măcar 1 punct, suntem o echipă mare !!!HAI OȚELUL,HAI BĂ
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.