Aur câștigat de doi gălățeni la Olimpiada gimnaziilor de la Rio de Janeiro

Aur câștigat de doi gălățeni la Olimpiada gimnaziilor de la Rio de Janeiro
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Jocurile Gimnaziale (echivalentul Jocurilor Olimpice Under 15) din Brazilia au scos în evidență echipa României de baschet 3x3, care a reușit să cucerească medaliile de aur. Frumoasa performanță s-a concretizat după finala câștigată în fața reprezentativei din Uruguay, scor 22-11.

Unul dintre protagoniștii din teren a fost gălățeanul Sebastian Boghean, un tânăr baschetbalist care și-a trecut în cont deja multe realizări la o vârstă fragedă. Sebi a debutat în sezonul trecut pentru echipa de seniori a CSM Galați la doar 14 ani, iar din ediția următoare va face parte din nou din lotul formației din Liga Națională. În plus, Boghean a reușit în această vară să câștige și un titlu individual în cadrul unui camp internațional desfăşurat în Serbia.

Selecționata României de baschet 3x3 a fost condusă de antrenorul gălățean Cătălin Ștefănescu. Acesta este specializat și pe baschet 3x3, nu doar pe baschetul clasic, reușind o importantă performanță prin cucerirea medaliei de aur la Olimpiada U15 cu selecționata României.

Felicitări gălățenilor noștri pentru minunata performanță!

Citit 1906 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 11:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.