Săptămână europeană și pentru United

Săptămână europeană și pentru United
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu doar voleibaliștii de la CSM Arcada sunt implicați în competiția intercluburi de top, ci și gălățenii de la United la futsal. Astfel, delegația gălățeană a plecat de luni către Rogatec (Slovenia), unde vor avea loc meciurile grupei din faza de Main Round a UEFA Futsal Champions League.

United Galați, campioana României, va debuta în grupă miercuri seară, de la ora 21:00 (ora României), în compania gazdelor de la FK Dobovec. După aceea, în zilele următoare, sunt programate meciurile cu Benfica Lisabona (Portugalia) și Etoile Lavalloise (Franța). Cu Benfica se joacă joi, de la ora 18:30, iar cu campioana Franței este programat ultimul meci al grupei pentru United, sâmbătă, tot de la 18:30.

Gradul de dificultate este extrem de ridicat pentru aceste partide, fapt recunoscut și de Andrei Crăciun, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul gălățenilor. "Ne așteaptă un turneu foarte greu, cu adversari extrem de dificili. Toată lumea știe cine este Benfica, i-am văzut cât sunt de puternici și anul trecut, când au venit la Galați. Mai este echipa campioană a Franței, care are foarte mulți jucători marocani de calitate, iar echipa gazdă e compusă în mare parte din lotul naționalei Sloveniei", a spus Crăciun.

În faza de Elite Round a Champions League se vor califica primele trei clasate din fiecare grupă, performanță reușită de United în sezonul anterior.

Citit 456 ori Ultima modificare Luni, 23 Octombrie 2023 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.