Punct obţinut după un "derbi" modest. Poli Iaşi - Oţelul 1-1

Punct obţinut după un "derbi" modest. Poli Iaşi - Oţelul 1-1
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Duelul nou-promovatelor Poli Iaşi şi Oţelul Galaţi a avut un început cu multe acţiuni de la o poartă la alta, dar fără mari ocazii. Până în minutul 30, când fundaşul gălăţean Cisse i-a servit o pasă de gol... lui Harrison, iar vârful gazdelor a deschis scorul. Obligaţi să iasă la atac, gălăţenii n-au reuşit să construiască nimic periculos la poarta veteranului Lung jr. Mai mult, ieşenii au avut două ocazii pe final de repriză, tot pe greşeli individuale ale fundaşilor Oţelului.

Dorinel Munteanu a făcut trei schimbări la pauză şi încă două în minul 55, dar în jocul Oţelului nu s-a schimbat mare lucru. Nici ieşenii nu au avut o prestaţie deosebită, aşa că a rezultat un joc modest din toate punctele de vedere. S-a simţit acut lipsa unui jucător de construcţie în linia de mijloc a Oţelului, astfel că acţiunile de atac ale gălăţenilor au fost în general haotice, iar acţiunile de poartă au apărut mai mult din întâmplare. Totuşi, în minutul 79, Fatai l-a găsit pe Maciel cu o pasă în zona centrală, portughezul a făcut o cursă foarte bună şi a reuşit egalarea cu un şut de la marginea careului. După gol, meciul s-a mai animat un pic, dar până la final nu s-a mai întîmplat nimic semnificativ.

Oţelul a jucat în formula: Dur-Bozoancă - Adăscăliţei ('46 Latouchent), Lovrici, Cisse ('46 Zivulici), Jelev - Cisotti, Lopez, Silva ('46 Teles) - Maciel, Pop ('55 Fatai), Tănasă ('55 Bodişteanu).

Oţelul a ajuns astfel la cel de-al 11-lea meci egal în cele 15 etape ale turului de campionat (plus două victorii şi două înfrângeri) şi se află pe locul 10 în clasament, cu 17 puncte.

Următorul meci al Oțelul este programat pe 13 noiembrie, în deplasare, cu UTA (la Oradea), în prima rundă a returului.

Citit 1621 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2023 20:10

5 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 05 Noiembrie 2023 14:07
    5.13.136.***
    dorinel munteanu cred ca trebuie sa aplice mentalitatea nemteasca! ce naiba doar a fost in strainatate ca jucator in germania sau unde a mai fost! poate nu ca antrenor! dar ca jucator a fost! de asta zic spun trebuie facut ceva! sau mai bine sa tipe in urechile lor! ba jucati fotbal!
    0
    1
  • postat de Ana List
    Sâmbătă, 04 Noiembrie 2023 09:56
    89.136.185.***
    Au fost multe, multe minute penibile. Părea că unii „oțelari” văd pentru prima dată o minge de fotbal în fața lor. Părea că obiectivul prezenței pe teren era să piardă meciul. Penibil, Dorinele, penibil!
    4
    9
  • postat de Marius
    Vineri, 03 Noiembrie 2023 23:41
    178.138.96.***
    Trebuie întărită echipa in iarna cu niște jucatori de calitate: Bozoanca-Zhelev,Cisse,Lovric-fundaș stânga nou(Silva si Latouchent nu au valoare)-Cisotti,Ariel(și o concurenta pentru el ca Zivulic),(un mijlocaș de creație care sa aibă ultima pasa)-Maciel,un atacant marcator și o rezerva,si Sali
    14
    2
  • postat de Roman
    Vineri, 03 Noiembrie 2023 21:34
    5.13.208.***
    Cum am mai spus Cisse e la număr, a greșit la gol
    Silva joaca mai bine fundaș,Dorinel nu e timp de experimente se apropie play of și play aut...ai promis ca jucam în play of...Bodisteanu ,și Pop în regres...Atacanți varza.Cisotti joca ce vrea el.Asa sa fie ?
    4
    16
  • postat de nu vad viitor....
    Vineri, 03 Noiembrie 2023 20:54
    89.39.81.***
    acum se intorc puncte dupa jocuri proaste. am pierdut puncte pe joc bun. la echipele ce joaca slab, gen otelul, iasi, si alte echipe ce nici nu joaca fotbal de liga 1 e cam ca la aruncarea banului, cap sau pajura. la o mie de aruncari, procentajul e de 50%, noroc. meci slab rau, otelul e pe cadere.
    9
    16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.