Dorinel i-a pus gând rău lui Becali, înainte de FCSB - Oțelul

Dorinel i-a pus gând rău lui Becali, înainte de FCSB - Oțelul
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul se deplasează la București în căutare de puncte, după ce a pierdut în runda trecută pe teren propriu

Eșecul cu CSU Craiova din etapa precedentă a fost cu greu digerat de Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului, care a anunțat deja că va schimba jucători în lot în perioada de mercato.

Înfrângerea gălăţenilor în faţa oltenilor, scor 1-3, nu i-a picat bine nici lui Gigi Becali. Finanțatorul celor de la FCSB a vorbit despre strategia lui Dorinel, de a ataca și după 1-0, ceea ce l-a deranjat pe tehnicianul roș-alb-albaștrilor. Acesta a venit cu replica la scurt timp, declarând că își propune să câștige partida de pe Arena Națională cu FCSB.

"Bine, o să-l bat pe Gigi acasă la el. Mesajul este că o să câștig la el acasă. Pentru că nu apreciază munca. Gigi e Gigi, nu mă cobor la nivelul său, dar o să vadă la meciul direct", a spus Dorinel Munteanu, pentru Fanatik.

Meciul FCSB - Oțelul se joacă duminică seară, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Înaintea acestei runde, echipa gălățeană se află pe locul 9, cu 20 de puncte. FCSB este liderul la zi al campionatului, cu 37 de puncte.

Citește și A învins ECHIPA, nu adunătura de vedete! FCSB - Oţelul 0-2 (0-1)

Revine Cisotti

Gruparea gălățeană va beneficia de revenirea celui mai important jucător al său, italianul Iuri Cisotti, care a absentat în runda precedentă, din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonașe galbene. Cisotti este al șaptelea cel mai bun jucător din Superligă, după cifrele statistice, cu o medie de 7,46. Mai bine clasați decât căpitanul Oţelului (jucători cu cel puțin 10 meciuri disputate) sunt Bancu (7,76), Olaru (7,67), Nistor (7,66), Mitriță (7,61), Coman (7,50) și Jair (7,47).

Va absenta Diego Zivulici, tot pentru cumul de cartonașe galbene, după ce a încasat al patrulea avertisment al sezonului în meciul cu CSU Craiova. În rest, tot lotul este valid și e de așteptat ca Dorinel Munteanu să opereze câteva schimbări în primul "unsprezece" față de formula din meciul anterior. La limita suspendării, la un singur cartonaș galben distanță de a nu juca în etapa viitoare, se află Miguel, Adăscăliței și Tănasă.

De la FCSB vor absenta la partida de duminică seară Crețu, O. Popescu și Băluță.

Program aglomerat

După meciul cu FCSB, Oțelul mai are de jucat patru partide până la finalul acestui an. Unul va fi în "Cupa României", în deplasare cu Dinamo, unde are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a se califica în sferturile de finală ale competiției. Partida va avea loc joi, 7 decembrie, după care urmează o serie de trei jocuri în zece zile, toate în campionat: cu Sepsi (acasă, pe 12 decembrie), "U" Cluj (deplasare, 17 decembrie) și FC Botoșani (acasă, 22 decembrie).

Citit 3435 ori Ultima modificare Luni, 04 Decembrie 2023 01:49

4 comentarii

  • Duminică, 03 Decembrie 2023 15:58
    5.14.129.***
    Otelul este într-o situație delicata, lotul este slab, dacă scot un egal cu noi ar fi super , dar Dorinel vad ca nu uita și nu iartă pe Gigi , sa îl enerveze sa meargă peste jucători, eu vreau victorie cu cfr și egal cu Otelul, acum om vedea , ați văzut și rapid siau rupt cămașă cu noi ,apoi jale
    8
    6
  • postat de Multi vad....putini isi dau seama !
    Duminică, 03 Decembrie 2023 14:16
    5.13.142.***
    Daca faci tactica asa cum ai facut-o pentru repriza a 2 -a de la meciul cu Craiova sigur cistigam .....Dar pentru tacticile bine intentionate nu exista scuze nu-i asa d-le antrenor ? Cum oare pe un teren inghetat ti-ai gasit sa nu inchizi jocul si sa nu tii de rezultat ??
    12
    12
  • postat de MIMI
    Duminică, 03 Decembrie 2023 08:51
    86.124.201.***
    Hai Dorinel,măcar meci nul e bun!!Ține-te de promisiune ca de obicei ,oricum meriți FELICITĂRILE NOASTRE!! HAI OȚELUL LA VICTORII!!Poate Yabre vine înapoi!!Cisse poate pleca!! Știi tu mai bine ca noi, ce ,cum și cînd!!
    6
    22
  • postat de Ion
    Duminică, 03 Decembrie 2023 08:07
    5.13.134.***
    Bine spus! - "Gruparea gălățeană Oţelul"... e un alt fel de a spune adunătură...
    27
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.