Oțelul are probleme de lot pentru meciul de la Craiova

Oțelul are probleme de lot pentru meciul de la Craiova
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

După pauza determinată de meciurile echipelor naționale, se intră în linie dreaptă pentru grupările de club, ce vor juca neîntrerupt până la finele sezonului

Oțelul revine la jocurile competiționale cu deplasarea din a doua etapă din play-out, la FCU 1948 Craiova, singura echipă pe care a învins-o de două ori în actualul sezon. Problema cea mai mare în perspectiva unui nou succes este dată de absențele unor titulari.

Marile găuri ale echipei vor fi în defensivă, acolo unde indisponibilitatea lui Lovrici a fost prelungită de accidentare. Deși se spera în revenirea lui până la acest meci, croatul va mai sta pe tușă cel puțin încă două săptămâni. Absențele din linia defensivă nu se opresc aici. Yabre este accidentat și va lipsi şi el, iar Cisse este incert înaintea jocului de duminică, tot din cauza unei accidentări. Astfel, Ghiocel este singurul fundaș central de meserie pe care îl are Dorinel Munteanu la dispoziție. În linia defensivă ar putea fi astfel folosiți croatul Zivulici - cu evoluții foarte bune ca închizător în ultima vreme, ori Adăscăliței - jucătorul bun la toate din lotul echipei.

"Pentru noi, urmează o triplă într-o săptămână, ca să zic așa. Ca întotdeauna, nu-mi fac planuri de astăzi pentru cele trei jocuri, ci mă gândesc strict la primul meci, cel de duminică, cu FCU Craiova. Este un meci foarte greu, cu puncte importante puse în joc. Deși n-am jucat niciun meci amical, am avut antrenamente foarte intense, ne-am pregătit foarte bine. Vom trata toate jocurile la capacitate maximă. Din acest moment, fiecare punct este important, la fel cum important va fi și meciul cu cealaltă echipă din Craiova, din «Cupa României». Punctele sunt vitale în play-out pentru toate echipele, fiecare grupare are obiectivele sale de îndeplinit", a spus Dorinel Munteanu, antrenorul echipei.

Bodișteanu, omul momentului

În perioada de pregătire din ultima săptămână, de la Oțelul a lipsit Bodișteanu, care a fost implicat cu brio la echipa națională a României Under 20. Jucătorul gălățenilor a reușit să și marcheze și a arătat o formă bună, la fel ca în ultimele partide în tricoul Oțelului. Antrenorul Dorinel Munteanu se așteaptă de la jucătorul său să mențină acest ritm bun de joc, dar are așteptări ridicate și de la ceilalți componenți din lot.

"Sigur, mă aștept la o evoluție bună din partea lui (Bodișteanu - n.r.). Am făcut apel către el să revină cu picioarele pe pământ, după întoarcerea de la echipa națională. La calitățile lui putea să facă și mai mult la națională. Sper să fie într-o dispoziție bună de joc, ceea ce le cer tuturor. Vreau un joc colectiv bun al echipei noastre, agresiv, cu implicare totală. Nu menajez niciun jucător pentru următorul meci din Cupă. N-am făcut așa ceva niciodată, trebuie respectată fiecare competiție în parte. Avem și câteva probleme medicale, vom vedea până la ora jocului pe cine mă voi putea baza", a adăugat Munteanu.

Partida FCU 1948 Craiova - Oțelul este programată duminică, 31 martie, de la ora 14.00. Înaintea rundei, Oțelul se afla pe locul 11, cu 20 de puncte, cu patru lungimi peste Craiova - prima sub linia locurilor de baraj.

Citit 7745 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2024 15:15

7 comentarii

  • postat de Adrian
    Duminică, 31 Martie 2024 13:36
    86.124.202.***
    Daca iar il baga pe Ghiocel sa nu avem pretentii.......

    Asta se intampla cand nu ai variante de rezerva si stai doar in 2-3 jucatori.
    4
    0
  • postat de JOHN
    Duminică, 31 Martie 2024 13:32
    86.124.201.***
    Pentru,,@Marin&Votanul,, sunteți duși cu capu,nu aveți habar cum arată o minge și faceți comentarii de persoane cu lipsă de discernămînt sau de raționament!!Ducețivă la rîpa lu Tuluc și da-ți-vă drumul în jos! NOI SUSȚINEM OȚELUL ȘI PE DORINEL!!VREM FOTBAL NU CIRC!
    0
    7
  • postat de ss
    Duminică, 31 Martie 2024 10:34
    5.13.171.***
    Trebuie sa luptam oriunde pt fiecare punct, clasamentul fiind extrem de strans, hai Otelul! Simpatici cativa obositi care poposesc la comentarii pe pagina asta, viata de tristi!
    0
    11
  • postat de Razzy
    Duminică, 31 Martie 2024 00:33
    5.13.152.***
    Ce veste extrem de rea... cred ca nu o sa mai dorm la noapte... )))
    22
    2
  • postat de Marin
    Sâmbătă, 30 Martie 2024 17:18
    91.207.102.***
    Dorinel nu va pleca de la Galați decint cind echipa nu va avea bani. Dorinel vrea sa recupereze tot ce a pierdut. Cind a venit la otelul era falit. El cistiga bani mulți, șmecheria lui e ca nu vrea șefi. Face ce vrea la otelul. El și doamna lui. Dorinel e șeful otelului. Primăria da bani grei. Cui?
    23
    5
  • postat de Votez psd
    Sâmbătă, 30 Martie 2024 17:08
    185.123.143.***
    Dorinel e doar un sifon. Va arde la bani cum vrea el. Bravo lui. A prins niște fraieri și cu PSD se îmbogățește. Cind un un om prinde fraieri aia trebuie arși, pina la capăt mai ales ca omu e și cu PSD. Bravo dorinel, arde fraierii.... La anu vedem ce o mai fi. Fraieri sa fie...
    24
    4
  • postat de LILI
    Sâmbătă, 30 Martie 2024 14:52
    86.124.200.***
    Sper să facem față si de data asta, Dorinel știe ce are de făcut,NOI SĂ-L SUSȚINEM că merită! HAI OȚELUL,HAI DORINEL!
    6
    45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.