Sportul, în hibernare! Mai multe competiţii au fost amânate din cauza viscolului

Sportul, în hibernare! Mai multe competiţii au fost amânate din cauza viscolului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începând de vineri, în Galaţi ar fi trebuit să se desfăşoare două turnee de baschet din campionatul naţional al juniorilor Under 17, respectiv al junioarelor din aceeaşi categorie de vârstă. Însă, din cauza viscolului care a blocat drumurile care fac legătura dintre Galaţi şi Bucureşti, ambele turnee au fost amânate, conform reprezentanţilor clubului organizator, Phoenix Galaţi. În competiţia băieţilor urmau să participe trei formaţii din Bucureşti, situaţie similară şi pentru două dintre echipele din întrecerea junioarelor. Cele două turnee vor fi reprogramate la odată ce va fi stabilită ulterior.

Hocheiştii încă nu ştiu dacă mai pleacă la Bucureşti

Două din echipele de hochei pe gheaţă ale CSM Dunărea Galaţi, cea de seniori şi cea de juniori mari (18 ani), au meciuri programate vineri la Bucureşti, dar joi la prânz încă nu se ştia dacă se va mai face deplasarea spre Capitală. Echipa de seniori ar trebui să joace vineri seară cu Steaua, în cadrul barajul de calificare în semifinalele Ligii Naţionale, în ce juniorii au programat la Bucureşti un turneu din cadrul campionatului naţional pentru această categorie de vârstă.

„Încă mai aşteptăm să vedem dacă se va schimba favorabil starea drumurilor spre Bucureşti. Amânăm luarea unei decizii până spre seară, dacă drumurile vor rămâne impracticabile din cauza viscolului, fireşte că nu vom mai pleca”, a declarat Mihai Brandabur, preşedintele CSM Dunărea.

Citit 1193 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2012 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.