Vineri: Corona Braşov - HC Oţelul Galaţi / "Mergem să ne batem"
Foto: Foto: Ilie Stan A.A.F.

Vineri: Corona Braşov - HC Oţelul Galaţi / "Mergem să ne batem"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După o pauză forţată de două săptămâni, elevele Alexandrinei Soare evoluează vineri pe terenul celor de la Corona Braşov (ora 17.45, Digi Sport 2 TV)

Aproximativ două săptămâni au trecut de la ultimul meci disputat de handbalistele de la Oţelul Galaţi. Atunci au învins pe teren propriu HCM Roman, iar vremea nefavorabilă le-a amânat treptat partidele cu „U” Jolidon Cluj şi CSM Bucureşti. Vineri, revin într-un meci oficial, urmând să întâlnească ASC Corona Braşov (locul VI în Liga Naţională), de la ora 17.45, meci televizat de Digi Sport 2 TV.

Partida din oraşul de sub Tâmpa se anunţă extrem de dificilă, ambiţiile formaţiei locale, antrenată de Mariana Târcă, ţintind la sfârşitul sezonului ocuparea unui loc eligibil de cupă europeană.

În meciul tur, de la Galaţi, elevele Alexandrinei Soare s-au impus greoi, scor 24-22, iar acum sunt conştiente că le aşteaptă o misiune infernală, în faţa unei echipe valoroase a campionatului.

„Mergem să ne batem”

„Este primul joc al nostru după o pauzã de 12 zile, va fi foarte greu la Brasov, întâlnim o echipă care a avut continuitate şi care va dori să-şi ia punctele pentru a mai şterge din impresia lăsată după înfrângerea de la Constanta. Corona practică un joc dur în apărare, va trebui să jucăm cu calm, mai ales faza de atac pentru a nu ne face viata mai grea decât o avem. Ştiu că va fi foarte greu, dar mergem să ne batem şi, de ce nu să câştigăm dacă putem”, a declarat antrenoarea Oţelului, echipă aflată în prezent pe treapta a treia a podiumului, cu 19 puncte acumulate.

Pentru acest joc Federaţia Română de Handbal a delegat cuplul de arbitri Dordea – Zăuleţ (Sibiu – Rm. Vâlcea).

* Marea majoritate a celorlalte partide din etapa a XVI-a a Ligii Naţionale feminine sunt programate a se disputa sâmbătă: SCM Craiova – HCM Baia Mare, Dunărea Brăila – CSM Cetate Deva, HC Zalău – CSM Ploieşti, CSM Bacău – CSU Neptun Constanţa şi CSM Bucureşti – HCM Roman. Meciul dintre „U” Jolidon Cluj şi Oltchim Rm. Vâlcea a fost reprogramat pentru mijlocul lunii aprilie.

Citit 1057 ori Ultima modificare Joi, 16 Februarie 2012 15:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.