Dorinel Munteanu: „Atenţie maximă, Chiajna e puternică!”

Dorinel Munteanu: „Atenţie maximă, Chiajna e puternică!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dorinel Munteanu consideră că Oţelul va zbura spre partea superioară a clasamentului dacă fotbaliştii săi vor juca la fel de bine cum s-au antrenat în cele 36 de zile trăite în cantonamente


 

- La ce nivel este echipa acum, cu doar câteva zile înaintea reluării campionatului?

- Nimeni nu poate şti cu exactitate după două luni şi jumătate de pauză. Au fost cantonamente bune, ne-am pregătit foarte bine, că doar nu am fost acolo să ne bronzăm. Sper să se vadă în campionat, iar prima etapă să ne prindă într-o bună dispoziţie de joc. Am mai spus, vreau să avem un retur mai bun decât ce a fost în prima parte a campionatului, iar primul meci trebuie să fie un prim pas pentru a reuşi ce ne-am propus.

- Vom vedea un alt Oţelul în retur?

- Nu ştiu dacă se poate vorbi de o schimbare majoră, dar mai multă constanţă se poate, fiindcă este deja al treilea an în care suntem împreună. Eu aştept după fiecare astfel de perioadă de pregătire ceva în plus de la echipă şi sper că aşa va fi şi de data aceasta.

„Râpă şi Neagu, jucători foarte importanţi”

- S-au plâns jucătorii că au fost prea lungi cantonamentele?

- Îi înţeleg, dar la ce condiţii meteorologice au fost, nu aveam unde să ne antrenăm în ţară. Datorită climei de la noi am fost nevoiţi să prelungim acest ultim cantonament cu nouă zile. Cert este că băieţii  s-au pregătit foarte bine, am fost foarte mulţumit de atitudinea lor. Dacă am reuşi să jucăm la fel cum ne antrenăm, cred că am avea şanse mari la titlul şi anul acesta.

- Cum vă aşteptaţi să fie prima partidă, cea  de la Chiajna?

- Clar, ne aşteaptă un meci dificil, pentru că au o echipă complet schimbată, un antrenor nou, iar după mai bine de două luni de pregătire este posibil să fi devenit o echipă redutabilă.

- Pregătiţi acest prim meci fără doi jucători cheie, Râpă şi Neagu, chemaţi la naţională. Vă dă planurile peste cap acest aspect?

- Orice meci al echipei naţionale este benefic. Într-un fel, mă bucur pentru cei doi jucători convocaţi la lot, dar pe de altă parte aş fi vrut să-i am la antrenamente, pentru că sunt doi fotbalişti importanţi, pe care contez pentru meciul din prima etapă. Le doresc baftă, să joace şi să o facă foarte bine şi să se întoarcă sănătoşi!

„Nu m-au interesat alţi adversari”

- Mai meritau şi alţi jucători de la Oţelul să fie chemaţi la echipa naţională?

- Nu comentez ce a decis selecţionerul. Ne mulţumim şi cu cei doi, în condiţiile în care la alte meciuri nu am avut nici unul convocat.

- Din ce s-a văzut în meciurile amicale, ce echipă din Liga I consideraţi că e cel mai periculos adversar?

- Concordia Chiajna, pentru că a câştigat aproape toate meciurile. Trebuie să avem foarte mare grijă la confruntarea cu ei. Nici nu m-am interesat prea mult despre celelalte echipe, am urmărit doar Chiajna şi Ceahlăul, adversarele noastre din primele două jocuri.

Citit 1563 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2012 23:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.