HC Zalău - Oţelul Galaţi / Gheorghe Tadici, scos din joc!

HC Zalău - Oţelul Galaţi / Gheorghe Tadici, scos din joc!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru zile cruciale pentru handbalistele de la Oţelul Galaţi. Miercuri, de la ora 15.30 (DigiSport 2 TV), jucătoarele Alexandrinei Soare evoluează în derbiul etapei a XVIII-a a Ligii Naţionale, pe terenul echipei antrenate de Gheorghe Tadici, HC Zalău, urmând ca la o distanţă de doar trei zile să joace, acasă, cu Dunărea Brăila. Două jocuri cruciale pentru obţinerea la sfârşitul sezonului a unui loc de cupă europeană.

Spectatorii şi telespectatorii meciului de miercuri vor fi scutiţi de showul pe care îl practică de obicei fostul selecţioner al României pe banca tehnică. Vulcanicul tehnician îşi ispăşeşte etapele de suspendare de la ultima „prestaţie” de circ.

HC Zalău – locul secund în ierarhia internă, cu 25 de puncte – vine după un succes important în Cupa EHF, la HBC Nimes, Valeria Beşe şi unguroaica Gabriella Szucs fiind principalele pericole pentru „oţelare”.

„Ne confruntãm cu probleme medicale, câteva jucătoare sunt răcite, dar trebuie să ne descurcăm în orice situaţie. Cu Zalăul se ştie foarte bine că este greu oriunde să joci, dar mai ales pe terenul lor. Acum au şi un moral ridicat după ce au câştigat în Franţa şi sunt cu un pas în careul de aşi al Cupei EHF şi pornesc cu prima şansă. Noi vrem să jucăm cât mai bine se va putea, să ne întoarcem fără alte accidentări şi să ne gândim la ce urmează”, a precizat Alexandrina Soare, antrenoarea Oţelului.

Federaţia Română de Handbal a delegat pentru duelul de la Zalău un cuplu de arbitri doljeni, format din Marius Barcan şi Ştefan Ciurea.

* În celelalte meciuri disputate în weekendul trecut în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Naţionale s-au înregistrat rezultatele: SCM Craiova – CSM Cetate Deva 33-25, HCM Baia Mare – CSM Ploieşti 26-24, Dunărea Brăila – CSU Neptun Constanţa 39-29, CSM Bacău – HCM Roman 26-22 şi CSM Bucureşti – „U” Jolidon Cluj 28-31. Partida Corona Braşov – Oltchim Rm. Vâlcea a fost reprogramată pentru data de 13 martie.

Citit 1325 ori Ultima modificare Marți, 06 Martie 2012 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.