„Oţelarii” ajung astăzi în Antalya

„Oţelarii” ajung astăzi în Antalya
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dă Doamne ploaie, dar nu în Antalya! Cu această rugăciune în gând au plecat ieri fotbaliştii Oţelului spre malul Mediteranei, antrenorul Petre Grigoraş fiind cel mai mare duşman al precipitaţiilor după ce vremea i-a pus destule beţe-n roate pe timpul stagiului de la Târgu Ocna, Slănic-Moldova, Oneşti şi Moineşti. „Nu mi-e teamă, nu suntem foarte departe de graficul pregătirilor, însă îmi doresc ca toate zilele pe care le vom petrece în Antalya să fie bune de exploatat. Trebuie să muncim mult în acest stagiu pentru a ajunge la nivelul dorit când va începe returul Ligii I”, a spus Grig înainte de a se pregăti de drum.

Conform prognozelor, există posibilitatea ca „oţelarii” să fie udaţi la sfârşitul acestei săptămâni, însă temperaturile nu vor coborî sub 16-17 grade Celsius.     

Două decolări, două aterizări

Gabriel Paraschiv şi compania au părăsit ieri Galaţiul, ei plecând cu autocarul la Bucureşti unde au şi înnoptat. Cazaţi la Hotelul „Confort” de lângă Aeroportul „Henri Coandă”, roş-alb-albaştrii vor zbura astăzi, după ora 10.30, spre sudul Turciei.

Ca şi anul trecut, elevii lui Grigoraş vor avea parte de două decolări şi tot atâtea aterizări, urmând să repete „figura” la întoarcere, drumul dintre capitala României şi Antalya având o „staţie” de câteva ore la Istanbul.

Oţelul va juca şase meciuri de verificare în Turcia, primul fiind programat chiar mâine, cu Metalurg Skopje, din Macedonia.

Cazaţi la „Kremlin Palace”

Cele douăsprezece zile de pregătire pe malul Mării Mediterane vor fi petrecute de roş-alb-albaştri în Hotelul „Kremlin Palace”, o mega-construcţie de cinci stele care face parte din linia de complexe turistice „World Of Wonders”. Stabilimentul în care vor locui fotbaliştii gălăţeni se află la 20 de kilometri de aeroport şi la 25 de kilometri de centrul oraşului Antalya.

Lotul pentru Antalya

Portari: Abraham, Gribauskas, Kolev;

Fundaşi: Cârjă, Costin, Jelev, Râpă, Sârghi, Sălăgean;

Mijlocaşi: Avram, Bourceanu, Gârleanu, Ibeh, Ilie, Iorga, Paraschiv, Schwartz, Tismănaru, Viglianti, Vitaici;

Atacanţi: Dragoş, Elek, Hurdubei, Pena.

Explicaţie foto: Jucătorii Oţelului au urcat ieri în autocar, iar astăzi se vor îmbarca în avion. Revenirea din Antalya este programată pe 16 februarie.

Citit 1649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.