Oţelul l-a luat şi pe Giurgiu!

Oţelul l-a luat şi pe Giurgiu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Culmea managementului: să vinzi un jucător cu 500.000 de euro în vara lui 2007 şi să-l iei gratis înapoi la început de 2009 * Asta s-a întâmplat cu mijlocaşul Gabriel Giurgiu, care zilele următoare va semna un nou contract cu gruparea gălăţeană * Jucătorul pleacă, astăzi, în cantonamentul din Antalya al roş-alb-albaştrilor *

Ibeh şi Hurdubei, doi jucători de atac cu destule calităţi, au fost doar „aperitivul” campaniei de transferuri din această iarnă. Ieri după-amiază, conducerea Oţelului a pus mâna pe potul cel mare, mijlocaşul central Gabriel Giurgiu fiind repatriat de la campioana Rusiei, Rubin Kazan!

Blondinul, vândut de gruparea gălăţeană în vara anului 2007 pentru jumătate de milion de euro, revine printre roş-alb-albaştri absolut gratis, el încheindu-şi în mod amiabil relaţia cu clubul din spaţiul ex-sovietic. „Mâine (n.r. - azi) merge cu mine în Antalya şi se apucă de treabă”, a confirmat directorul general Marius Stan, care în ultimele zile negase vehement realizarea acestei „afaceri”.

Şeful „oţelarilor” aştepta însă rezultatul negocierilor dintre impresarul lui Giurgiu, omniprezentul Ioan Codoban, şi partea rusă.

Nici aşa nu pleacă „Gattuso”

„Vine Giurgiu, deci pleacă Bourceanu?”, a fost prima întrebare pe care i-am adresat-o lui Stan după ce repatrierea lui Gabriel devenise certă sută la sută. „Ha, ha, de unde şi până unde? Nu pleacă niciun Bourceanu, am mai spus-o! Vine şi Giurgiu, vom avea o echipă mai bună, nu?”, a replicat, mustăcind, conducătorul Oţelului.

Giurgiu a jucat ultima dată la Galaţi în primăvara anului trecut, el fiind adus atunci doar sub formă de împrumut. Cum Rubin Kazan a devenit între timp cea mai tare trupă din Rusia, făcând transferuri de zeci de milioane de euro, şansele românului de a mai prinde lotul se diminuaseră drastic.

„Vreau să scap de acest contract”, afirma fotbalistul pentru „Viaţa liberă” în decembrie 2008, şi iată că i s-a împlinit visul.

„Ce bine că revin la Galaţi!”

L-am sunat şi ieri pe Gabi. Era foarte mulţumit că a scăpat de Rusia, arătându-şi în acelaşi timp nerăbdarea de a alerga din nou alături de foştii săi colegi de la Dunăre.

„Îţi dai seama că sunt bucuros şi că revin la Oţelul, echipă la care mereu m-am simţit foarte bine. Merg în Antalya şi urmează să semnez un contract cu clubul.

Abia aştept să intru în programul de pregătire, pentru că până acum m-am antrenat de unul singur pe la Cluj-Napoca, şi sper să ducem echipa cât mai sus în clasament”, a declarat mijlocaşul central în vârstă de 26 de ani. 

Explicaţie foto: Gabriel Giurgiu (în duel cu vasluianul Ljubinkovici) revine în tricoul roş-alb-albastru după jumătate de an

Citit 1713 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.