Gaz Metan Mediaş – Oţelul Galaţi 1-0: „Este un sezon ratat” (FOTO)
Foto: Foto: Sorin Pană

Gaz Metan Mediaş – Oţelul Galaţi 1-0: „Este un sezon ratat” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campioana României nu şi-a revenit nici în deplasarea de la Mediaş. Gazul s-a impus cu 1-0 printr-un gol marcat de Vitinho (min. 72), care a înscris cu un şut din opt metri. Oţelul a terminat meciul în doar zece jucători, după ce Cristi Sîrghi a primit cel de-al doilea cartonaş galben (min. 84).

Cu doar un singur punct obţinut în ultimele patru etape, trupa lui Dorinel Munteanu a căzut pe locul opt în clasamentul Ligii I de fotbal (cu 43 de puncte), la zece puncte distanţă de ocupanta poziţiei a cincea, Steaua Bucureşti.

„A fost un meci spectaculos, dar nici în această seară nu am reuşit să întrerupem seria meciurilor nereuşite. Mă îngrijorează faptul că nu am obţinut nicio victorie în ultimele patru etape. Gazul a meritat victoria, i-am avantajat la ceea ce au avut ei mai bun: fazele fixe. Problema este la noi. Nu înţeleg de ce nu putem trece peste aceasta perioadă nefastă. Nu ne rămâne decât să obţinem cât mai multe puncte din următoarele jocuri. Încercăm să nu ne oprim la cifra 43. Din punctul meu de vedere este un sezon ratat”, a comentat la sfârşitul jocului antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu.

Galerie foto

Citit 1911 ori Ultima modificare Vineri, 04 Mai 2012 12:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.