Campioana este la pământ!
Foto: Foto: Sorin Pană

Campioana este la pământ!
Punosevac, imaginea neputinţei Oţelului. A ratat chiar şi singur cu portarul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Oţelul Galaţi a ajuns la al patrulea meci consecutiv fără victorie în campionat * Înfrângerea cu Gaz Metan i-a coborât pe gălăţeni pe locul 8 * „Roş-alb-albaştrii” se întâlnesc cu fostul antrenor la meciul de duminică *

Campioana României a pierdut cu Gaz Metan Mediaş (scor 0-1), după un joc dominat copios de adversari, medieşenii lovind bara de patru ori şi având alte mari ocazii de gol. Deşi au fost efectuate multe schimbări în echipă, acest lucru nu s-a resimţit şi în joc. Pe lângă sterilitatea atacului au continuat şi erorile personale din defensivă. Odată cu acest eşec, campionii au coborât pe locul 8, cu 43 de puncte (la 10 puncte de ultimul loc de cupă europeană) şi înregistrează a patra partidă de campionat fără succes. Acest bilanţ sumbru, cu un singur punct acumulat în patru etape, a mai fost trecut în contul Oţelului condus de Dorinel Munteanu chiar în startul mandatului acestuia la Galaţi. Atunci, în urmă cu trei ani, după un 0-0 pe teren propriu cu Ceahlăul, au urmat trei înfrângeri consecutive: 0-1 la Cluj cu CFR, 0-1 acasă cu Steaua şi 1-4, tot acasă, cu Unirea Urziceni. „Mă îngrijorează faptul că nu am obţinut nici o victorie în ultimele patru etape. Problema este la noi. Nu înţeleg de ce nu putem trece peste această perioadă nefastă. Din punctul meu de vedere este un sezon complet ratat”, a declarat Munteanu.

Dorinel a câştigat mai mereu în faţa  lui Grigoraş

Partida Oţelul-Pandurii de duminică, ora 19:30, îi pune faţă în faţă pe ultimii doi tehnicieni de pe banca gălăţenilor. Statistica îi este net favorabilă actualului antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu. Totalul indică 7-1, singura victorie a lui Grigoraş fiind chiar la prima confruntare dintre cei doi (CFR Cluj Oţelul 0-1, în 2006). Interesant este că dintre cele şapte victorii ale actualului tehnician al Oţelului în faţa lui Grig, două au fost obţinute la masa verde! Mai întâi, la partida de tristă amintire pentru gălăţeni, 1-1 cu FC Vaslui pe teren, 0-3 după contestaţie, iar apoi în campionatul trecut când Oţelul a obţinut toate cele trei puncte fără să păşească pe gazonul celor de la Pandurii, din cauza unor plăţi întârziate ale gorjenilor. Dacă nu luăm în calcul partidele decise în afara terenului, balanţa rămâne înclinată hotărâtor în favoarea „Neamţului”, cu cinci victorii, un egal şi o înfrângere, golaveraj 14-4. „Pe mine nu mă interesează niciodată ce spune statistica. Aşa şi înainte de meciul de la Braşov se spunea ca n-am mai câştigat acolo de 9 ani şi am învins categoric.”, a spus Munteanu.

Altfel, Cristian Sârghi va absenta la meciul cu Pandurii, după cartonaşul roşu încasat joi seară cu Gaz Metan. Acesta ar fi fost oricum suspendat şi fără să primească cel de-al doilea galben, fiind deja la limită pentru cumul de „avertismente”. În schimb, va reveni Laurenţiu Iorga după ce şi-a ispăşit sancţiunea disciplinară pentru „roşul” încasat la partida cu FCM Tg.Mureş.

Citit 1399 ori Ultima modificare Vineri, 04 Mai 2012 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.