Federaţia a respins memoriul Braşovului: Oţelul are undă verde către Europa
Foto: Foto: Ionatan Ţuţu

Federaţia a respins memoriul Braşovului: Oţelul are undă verde către Europa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a respins memoriul formaţiei ASC Corona Braşov, prin care gruparea de sub Tâmpa solicita anularea penalizării cu un punct. În aceste condiţii, clasamentul Ligii Naţionale feminine de handbal nu va suferi nicio modificare. Echipa Oţelul Galaţi, pregătită de Alexandrina Soare, încheie sezonul 2011-2012 pe locul cinci (cu 27 de puncte) şi va reprezenta din toamnă România în Cupa EHF.

„S-a păstrat decizia anterioară. Meci pierdut la masa verde şi sancţionarea cu un punct a echipei ASC Corona Braşov”, a declarat pentru „Viaţa liberă” secretarul general al FRH, Mihail Bocan. În cazul în care Federaţia ar fi decis reacordarea punctului echipei braşovene, atunci Oţelul ar fi ratat calificarea în cupele europene, în dauna celor de la Corona Braşov.

„Nici nu mă gândeam că se poate lua o altă hotărâre. Consider că este normal ca Oţelul să meargă în cupele europene. Pe durata întregului sezon am demonstrat că merităm acest lucru”, a punctat antrenoarea Oţelului, Alexandrina Soare.

Din acest moment datele problemei se mută în curtea clubului gălăţean. Oficialii Oţelului sunt obligaţi să rezolve problemele financiare de la echipă, unde zece jucătoare au ajuns la final de contract, iar salariile nu au mai fost achitate de aproximativ două luni.

Citit 1825 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2012 15:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.