„Oţelarii” încep munca! Astăzi, reunirea lotului pentru sezonul 2012-2013

„Oţelarii” încep munca! Astăzi, reunirea lotului pentru sezonul 2012-2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană va porni pregătirile pentru sezonul viitor cu câţiva jucători pe picior de plecare * Antrenorul Dorinel Munteanu aşteaptă rezolvarea problemelor la nivel administrativ pentru a lupta din nou în campionat pentru locurile fruntaşe


Vacanţa de după cel mai încărcat sezon din istorie, cu 44 de partide oficiale (campionat, Liga Campionilor, Cupa României şi Supercupă), a luat sfârşit, iar Pena, Giurgiu şi ceilalţi roş-alb-albaştri se vor prezenta astăzi, de la ora 11.00, la stadionul „Oţelul”, pentru startul pregătirilor. După trei zile de reacomodare la efort şi efectuarea vizitei medicale se va pleca pe 14 iunie într-un prim cantonament la Poiana Braşov, deja o obişnuinţă în „era Dorinel Munteanu",  care va dura până pe 27 iunie.

De la 1 iulie se va pleca într-un nou stagiu de pregătire centralizată, de data aceasta în Austria, unde se caută adversari de valoare pentru cel puţin cinci partide de verificare. Revenirea la Galaţi este programată pe 14 iulie, iar de pe 16 se va intra în linie dreaptă pentru prima etapă a Ligii I, ediţia 2012-2013.

Altfel, tragerea la sorţi pentru stabilirea programului campionatului următor va avea loc mâine, de la ora 11.00, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Probleme cu jucătorii ce şi-au depus memorii

Reunirea lotului se va face sub semnul incertitudinii. Nu mai puţin de patru fotbalişti importanţi din angrenajul echipei, Sârghi, Antal, Didi şi Iorga ar putea primi mâine verdictul în cazul memoriilor depuse pentru neprimirea bonusurilor financiare, aceştia putând fi declaraţi liberi de contract dacă vor avea câştig de cauză. „Vom vedea ce decizie vor lua comisiile, dar şi dacă nu voi fi declarat liber de contract, tot mi-aş dori să plec. În principal mi-aş dori să evoluez în străinătate, dar dacă nu se poate, măcar la o echipă care se bate an de an la titlu”, a declarat Liviu Antal, unul dintre nemulţumiţi.

Un alt jucător care doreşte să părăsească fosta campioană este fundaşul stânga Adrian Sălăgeanu. Acesta nici nu a mai evoluat în ultimele şapte partide şi poate pleca la orice echipă care va fi de acord să achite suma de 300.000 de euro. „Iubesc Oţelul, am trăit clipe minunate aici, dar sper ca acum să găsesc înţelegere la conducerea clubului şi să mă transfer la o echipă din străinătate, după ce mi-am făcut treaba la Galaţi, timp de 4 ani şi jumătate”, a spus cel poreclit „Sălă”.

Cu Dorinel înainte

Chiar dacă au fost nenumărate speculaţii care îl dădeau plecat pe tehnicianul Oţelului, acesta le-a infirmat şi doreşte să-şi ducă la bun sfârşit contractul care îl mai leagă un an de culorile roş-alb-albastre. „Mai am un an de contract, nu mă gândesc să plec, ci vreau doar să fie linişte la echipă, să evităm problemele din campionatul trecut. Pe mine nu mă motivează un obiectiv de genul salvarea de la retrogradare şi sper ca lucrurile să se îndrepte la club”, a declarat Munteanu.

 

Citit 2120 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iunie 2012 20:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.