„Oţelarii” revin astăzi în ţară

„Oţelarii” revin astăzi în ţară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Jucătorii echipei Oţelul termină cantonamentul din sudul Turciei şi revin acasă cu mai puţin de două săptămâni înainte de startul returului Ligii I * Înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş, gălăţenii vor întâlni pe Rapid, în ultimul amical al iernii

Meseria de fotbalist a fost anul acesta incompatibilă cu sentimentul dragostei, jucătorii lui Petre Grigoraş fiind nevoiţi să petreacă Valentine’s Day, sărbătoarea împrumutată de la americani, la mii de kilometri distanţă de soţii şi prietene. Noroc cu Hotelul „Kremlin Palace” ale cărui decoruri interioare au ţinut din plin cont de evenimentul celebrat în toată lumea.

„Asta este, vor avea ocazia să se revanşeze în momentul în care vor ajunge acasă”, a comentat antrenorul Oţelului, el fiind însă mai preocupat de stadiul în care se află campania de pregătire a returului Ligii I decât de ziua lui Cupidon.

Nici măcar două săptămâni nu mai sunt până la start, atunci când formaţia gălăţeană va întâlni pe Gaz Metan Mediaş…

„Unii sunt în urmă cu pregătirea”

Astăzi, trupa roş-alb-albastră îşi încheie cele douăsprezece zile petrecute în sudul Turciei, un cantonament în care a tras nebuneşte şi pentru că în primul stagiu al iernii, cel de la Târgu Ocna, a făcut mai mult atletism din cauza lipsei terenurilor adecvate. Nici Antalya n-a fost o variantă impecabilă – a plouat vreo două zile, un meci de verificare (cel cu FC Gomel) a fost distrus de vânt – dar suprafeţele de antrenament s-au dovedit mult mai prietenoase.

„Problema este că unii dintre jucători au ratat câteva zile, alţii au venit după luni bune de inactivitate. Ibeh şi Giurgiu sunt în urmă cu pregătirea, Viglianti a stat câteva zile din cauza unei entorse, Gado este încă la Bologna, Tănasă n-a prins mai nimic din cauza acelei fracturi suferite la Târgu Ocna, iar Cojoc nu mai joacă până în noiembrie”, a concluzionat, cu amar, directorul general Marius Stan.

Sâmbătă - ultimul test, cu Rapidul

În jurul prânzului, „oţelarii” vor urca în avion şi, după alte câteva ore petrecute la Istanbul, vor ateriza pe Aeroportul „Henri Coandă”, revenirea în ţară urmând să aibă loc în jurul orei 20.00.

Până la meciul amical cu Rapid Bucureşti (al optulea din această iarnă), de la finele săptămânii, jucătorii Oţelului vor beneficia de câteva zile libere. Apoi se va intra în linie dreaptă – începe unul dintre cele mai tari sezoane de primăvară din Liga I!

Explicaţie foto: „Oţelarii” părăsesc astăzi cantonamentul din Antalya, perioadă în care au jucat meciuri amicale o dată la două zile

Citit 1498 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.