Handbalistele de la Danubius Galaţi, locul doi la "Cupa Brăilei"
Foto: Sursă foto: infobraila.ro

Handbalistele de la Danubius Galaţi, locul doi la "Cupa Brăilei"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul turneu amical disputat în această vară de noua echipă de handbal a Galaţiului s-a încheiat într-o manieră satisfăcătoare.

În compania a trei echipe din Liga Naţională, jucătoarele pregătite de Alexandrina Soare au evoluat, vineri şi sâmbătă, la „Cupa Brăilei”, competiţie unde HC Danubius a terminat pe locul secund, cu o victorie şi două înfrângeri.

În primul meci, gălăţencele s-au duelat cu CSM Bucureşti, echipă pe care o vor reîntâlni şi în prima etapă a Ligii Naţionale (6 septembrie). Victoria a revenit handbalistelor din Capitală cu scorul de 35-34. A urmat derbiul cu gazdele de la Dunărea Brăila, meci pierdut, de asemenea, de către jucătoarele noastre: scor 28-30. Sâmbătă dimineaţă, Danubius a spart gheaţa şi s-a impus (scor 28-24) în duelul cu CSM Ploieşti.

Pentru acest turneu Alexandrina Soare a contat pe Ramona Ciontu, Loredana Nica, Daciana Curtean, Cătălina Cioaric, Delia Mărginean, Carmen Gheorghe, Maricica Trandafir, Mihaela Pătuleanu, Irina Lazarin, Mirabela Cricleviţ, Alexandra Dodan, Irina Başa, Irina Glibko, Iulia Zaremba, Yaroslava Burlachenko, dar şi pe Cristina Bobeică, care până la urmă a ales să continue handbalul de performanţă pe malul Dunării.

„Locul doi pe care l-am obţinut este important pentru moral. Mai avem foarte mult de lucru, în primul rând la condiţia fizică. Relaţiile de joc au suferit şi va trebui să lucrăm pentru omogenizare, în plus, sunt şi probleme de comunicare cu ucrainencele. Apărarea, punctul nostru forte, nu a funcţionat aşa cum îmi doresc. Nu va fi uşor dar mi-am propus ca într-o săptămână să remediem cât mai multe dintre aceste probleme”, a declarat antrenoarea Alexandrina Soare.

Citit 953 ori Ultima modificare Duminică, 26 August 2012 15:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.