United Galaţi, victorie în primul amical

United Galaţi, victorie în primul amical
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii clubului United au susţinut primul meci de verificare din acest sezon. După o primă perioadă de trei săptămâni de pregătiri, gălăţenii au urcat în Dealul Copoului pentru o întâlnire cu o echipă nou promovată, CSMS Iaşi. „A fost o verificare utilă ambelor formaţii. Din păcate, cele două echipe au avut un adversar comun – căldura insuportabilă, sâmbătă fiind ziua cu cea mai înaltă temperatură din acest an la Iaşi”, a declarat David Asandei, antrenorul gălăţenilor.

Probabil că şi din aceste motive s-au înscris foarte puţine goluri, gălăţenii învingând la limită, cu 2-1, după ce la pauză tabela a arătat egalitate: 0-0. A fost 1-0 pentru ieşeni, după care elevii lui David Asandei au punctat de două ori, prin Cătălin Ivan şi Andrei Apostol.

Revanşa acestui meci va avea loc în weekend, pe 1 septembrie, la Galaţi. Gălăţenii au deplasat în oraşul-capitală a judeţului Iaşi următorii jucători: Tănăsilă, Toniţă – Ivan, Apostol, Moldoveanu, Bâgu, Buleandră, Alin Ilie, Popliacă, Lupu şi Dodan. Din lot mai fac parte Viorel Cojoc – aflat într-o perioadă de recuperare, Tudose, Curtean (fost la CSM Focşani) şi portarul Salichi.

Până pe 16 septembrie, data debutului în noul sezon competiţional al Ligii I, United va mai susţine două jocuri (tur – retur) cu CSM Focşani.

Citit 1453 ori Ultima modificare Duminică, 26 August 2012 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.