UPDATE Înlocuirea lui Dorinel Munteanu cu Viorel Tănase a fost amânată

UPDATE Înlocuirea lui Dorinel Munteanu cu Viorel Tănase a fost amânată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 16.20 - Antrenamentul din această seară urmează să fie condus tot de Dorinel Munteanu. Surse din interiorul clubului susţin că termenii rezilierii contractului acestuia pe cale amiabilă, stabiliţi în urma discuţiilor cu Narcis Răducan şi Marius Stan, nu au fost aprobaţi de către Consiliul de Administraţie. Cel care urmează să-l înloCuiască pe Dorinel Munteanu, Viorel Tănase, şi-a reziliat contractul cu SC Bacău, la fel ca secundul său, Tudorel Pelin. Cei doi au revenit în Galaţi şi se aflau la stadion în momentul în care ar fi trebuit să aibă loc conferinţa de presă de astăzi.


UPDATE ORA 13.30 - Conferinţa de presă programată iniţial pentru ora 13.00 a fost amânată de către cei de la Oţelul Galaţi! 


Suspansul din ultimele zile în ceea ce priveşte conducerea tehnică a echipei de fotbal Oţelul Galaţi va fi înlăturat astăzi, în jurul prânzului urmând să fie oficializată despărţirea de antrenorul Dorinel Munteanu.

La ora 13.00 este anunţată o conferinţă de presă, în cadrul căreia va fi anunţată plecarea de la echipă a tehnicianului cu care Oţelul a câştigat campionatul în 2011.

De asemenea, surse din cadrul clubului susţin că tot astăzi urmează să fie instalat gălăţeanul Viorel Tănase în locul lui Dorinel Munteanu. „Tase”, unul dintre emblematicii foşti jucători ai Oţelului, a fost până marţi seară antrenor principal la echipa de liga a treia SC Bacău, echipă cu care tocmai a eliminat pe FCM Dunărea Galaţi din Cupa României.

Tănase şi-a început cariera de tehnician la Oţelul, ca secund al lui Petre Grigoraş, apoi a fost antrenor principal la Oţelul II, FCM Dunărea, Farul Constanţa şi din luna iulie a acestui an la SC Bacău.

Citit 4701 ori Ultima modificare Miercuri, 29 August 2012 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.