Ca la noi, la nimeni: Balamuc la Oţelul

Ca la noi, la nimeni: Balamuc la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oficializarea despărţirii de antrenorul Dorinel Munteanu şi instalarea în locul său a lui Viorel Tănase, anunţate pentru ieri la prânz, au fost amânate în ultima clipă. De parcă nu era de ajuns că FC Oţelul nu are conducere executivă, acum nu se ştie nici cine-i va fi antrenor la meciul cu Steaua, de duminică.


Un nou episod al transformării Oţelului din echipa riguros organizată care câştiga campionatul în urmă cu un an, în una care este cuprinsă pe zi ce trece tot mai mult de haos, a avut loc ieri.

Antrenorul Dorinel Munteanu a avut şi întâlnirea solicitată de el cu primarul Marius Stan, ex-director general al clubului, astfel că în cele din urmă s-a decis despărţirea sa de Oţelul. S-au stabilit şi termenii rezilierii pe cale amiabilă a contractului, astfel că pentru ora 13.00 a fost programată o conferinţă de presă.

Între timp, fusese luată şi decizia desemnării antrenorului care să-l înlocuiască pe Munteanu, în persoana unui dintre cei mai importanţi foşti fotbalişti ai Oţelului, Viorel Tănase, care cu o seară înaintea încă era la SC Bacău, echipă de liga a treia pe banca căreia a stat la victoria din Cupa României în faţa celor de la FCM Dunărea.

Oţelul în „era amânărilor”

În jurul orei anunţate, curtea stadionului s-a umplut de ziarişti şi de numeroşi suporteri. Viorel Tănase, alături Tudorel Pelin, fostul său coechipier de la Oţelul şi secund al său cât a antrenat la Oţelul II, Farul şi SC Bacău, se aflau şi ei la stadion, aşteptând momentul în care să fie prezentaţi oficial. Narcis Răducan, cel desemnat să conducă clubul în locul lui Marius Stan, se afla şi el acolo, însă întârzia să apară Dorinel Munteanu. După o jumătate de ceas s-a anunţat ceea ce devenise iminent: „Amânăm cu o oră, două, cinci, nu ştim exact în acest moment până când”.

Poate astăzi

În cele din urmă orele s-au transformat în cel puţin o zi, iar antrenamentul de aseară, la fel ca cel de dimineaţă, a fost condus tot de Dorinel Munteanu. Între timp, după plecarea lui Tănase la Galaţi, cei de la SC Bacău l-au anunţat de Sorin Condurache drept noul antrenor principal.

Surse din interiorul clubului au spus că totul a fost dat peste cap de faptul că cei din Consiliul de Administraţie nu şi-au dat acordul asupra termenilor rezilierii contractului dintre Dorinel Munteanu şi FC Oţelul.

Astfel, clubul se află într-o situaţie incredibil de confuză. De parcă nu era de ajuns că nu are o conducere executivă de două luni, acum nici nu are o conducere tehnică stabilă. Cu doar trei zile înaintea meciul de campionat cu Steaua, nu se ştie clar cine va conduce echipa la această partidă: Dorinel Munteanu sau Viorel Tănase?

 

Citit 2265 ori Ultima modificare Miercuri, 29 August 2012 20:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.